Percheziții în cazul crimei de la începutul lunii februarie, de lângă gara de Nord

În această dimineață polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au fost delegați de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș sa efectueze 3 perchezitii domiciliare (în Timișoara, Covaci și Giroc)  și să puna în executare 5  mandate  de aducere.

Persoanele vizate sunt 5 barbati cu vârste cuprinse între 25 și 36 de ani. Activitatile au fost desfăşurate într-un dosar penal de omor ce se află în instrumentarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș. 

În fapt, în data de 5 februarie a.c., un barbat de 26 de ani a fost înjunghiat rezultand decesul acestuia, pe bulevardul General Ion Dragalina din Timișoara. Barbatul era un om al strazii, fara adapost, un obisnuit al zonei din jurul garii, unde isi facea veacul cersind. In urma unui conflict, tanarul a fost injunghiat in picior de un rival pe Splaiul Tudor Vladimirescu, aproape de intersectia cu Dragalina. Lama cutitului i-a retezat artera femurala, astfel ca barbatul a mai mers aproximativ 50 de metri departare de locul atacului, insa a pierdut prea mult sange si s-a prabusit in mijlocul strazii.

De interes:  De ce trebuie să ții cont înainte să începi să te joci la păcănele online?

Cei 5 bărbați se află în acest moment la audieri, urmând să se stabilească participația acestora la comiterea infracţiunii.

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.