Niciodata panica, ingrijorarea excesiva si un sir lung de nopti nedormite nu au facut casa buna cu gasirea solutiilor concrete care sa ne scoata din situatia extrem de dificila a acumularii de datorii impovaratoare. Fie ca este vorba despre rate la imprumuturi bancare, credite ipotecare, sau chiar imprumuturi mari de la prieteni, colegi sau rude, neachitarea lor au aceleasi efecte negative asupra noastra, iar unele cu urmari grave, ce ne pot da viata peste cap.

Puneti pe hartie toate veniturile si cheltuielile lunare

Daca pana nu demult considerati ca tineti sub control situatia financiara si nu obisnuiati sa calculati ce si cat cheltuiti pe luna, este momentul sa faceti ordine exemplara la acest capitol si sa stiti exact pe ce bani va bazati, eliminand rapid cheltuielile inutile.

Nu cautati pretexte pentru a amana achitarea datoriilor!

Niciodata sa nu lasam, pe cat sta in puterea noastra, ca aceste datorii sa se tot adune, amanand momentul achitarii lor, pentru ca se vor transforma intr-un tavalug greu de oprit. Asa ca faceti tot ce se poate pentru a le achita, fie si prin intermediul reesalonarilor, vedeti KRUK Romania, daca traversati o perioada financiara dificila, astfel incat intr-o maniera mai accesibila, adecvata unor resurse financiare mai reduse, sa tineti pasul in continuare.

De interes:  Brexit – europenii sunt circumspecti in ceea ce priveste nou cerere efectuata de May

Dati intaietate achitarii datoriilor celor mai impovaratoare!

Chiar daca va parea mai dificil, concentrarea pe stingerea datoriilor mai mari va poate aduce, dincolo de eforturile considerabile pe care le-ati facut, satisfactii pe masura, alaturi de energia necesara si increderea in propriile forte ca va puteti ridica de fiecare data cand intampinati obstacole majore in viata.

Oricat de greu ar fi, nu abandonati lupta!

Ganditi-va ca viata va pune la incercare si pentru a iesi cu bine din aceasta situatie dificila aveti nevoie de o atitudine pozitiva, o minte limpede si inspiratie, care sa va ajute sa identificati solutiile salvatoare. Pesimismul si o viziune sumbra legata de incapacitatea de o gestiona un moment greu din viata nu va aduce niciodata nimic bun. Apelati la sfaturile prietenilor care au trecut prin situatii asemanatoare si au iesit cu bine din acestea sau la consilierea unor specialisti care sa va indrume corespunzator in demersul de a achita datoriile si de a va recastiga echilibrul si linistea sufleteasca de care ati fost lipsiti mult timp.

De interes:  Cu siguranță un credit urgent online 2 min azi este excelent când ai nevoie de bani

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.