Atunci cand vine vorba despre masinute electrice pentru copii , nu exista prichindel care sa nu le indrageasca. Acestea au capacitatea de a oferi doze uriase de distractie si in acelasi timp ofera o multime de avantaje in ceea ce priveste dezvoltarea celor mici:

  • Ii ajuta sa isi coordoneze foarte bine miscarile;
  • Ii ajuta sa aiba o atentie distributiva si sa descopere cu usurinta detaliile;
  • Ii ajuta sa invete detalii legate de siguranta.

Desi nicio masinuta electrica nu circula cu viteza foarte mare, orice parinte trebuie sa acorde o atentie sporita sigurantei celui mic. Tocmai de aceea, daca vrei sa ii faci un astfel de cadou copilului tau este bine sa urmezi urmatoarele sfaturi:

  1. Tine cont de varsta copilului. Exista sute de modele de masinute electrice, diferentiate intre ele in functie de viteza pe care o au, de elementele de siguranta sau de confort. Masinutele pentru copii de pana in 2 ani trebuie sa fie controlate in exclusivitate de catre parinti, in timp ce masinutele celor de peste 5 ani trebuie sa se asemene din ce in ce mai mult cu o masina reala.
  2. Achizitioneaza accesorii pentru protectie. Casca de protectie, cotierele sau genunchierele pot face diferenta in momentul in care apare un mic accident.
  3. Nu ii oferi copilului masina pana nu citesti toate instructiunile de utilizare. Fiecare produs este diferit si s-ar putea sa ofere detalii care sa contribuie la distractia si siguranta copilului.
  4. Foloseste masina doar pe drumuri asfaltate. Masinutele electrice pentru copii nu sunt destinate pentru drumuri accidentate. Tocmai de aceea, este bine sa fie folosite doar pe drumuri asfaltate sau pavate. Ai grija, totusi, sa nu existe circulatie cu masini reale. Parcurile pot fi o zona perfecta pentru orice masinuta.
  5. Alege o masinuta cu cat mai multe elemente de siguranta! Ai mare grija la tipul rotilor, la confortul pe care il ofera scaunul sau la centura de siguranta. Toate conteaza si toate pot contribui la o experienta excelenta pe care o are copilul.
De interes:  Frumusetea si inteligenta, cele mai importante atuuri ale femeilor care fac videochat legal

Este extrem de important sa fii tipicar atunci cand vine vorba despre siguranta, chiar daca pare ca o masinuta nu are cum sa duca la accidentarea copiilor. Daca reusesti sa pui toate detaliile la punct, ramane doar distractia si fericirea pura.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.