S-a prezentat cu mâna ruptă la medicul legist și și-a acuzat iubitul de violență! A fost mai tot timpul în preajma acestuia, suspectul neoficial în cazul omorului care a șocat Reșița! Acum e protejată prin ordin judecătoresc!

Raluca Pâvu s-a prezentat la mijlocul lunii martie la medicul legist, cu mâna ruptă, susținând că a fost victima unei agresiuni fizice. L-a indicat drept făptaș pe iubitul său, Călin Blidariu. Tânara a ajuns imediat la procuror, fiind deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe. A urmat o solicitare pentru emiterea unui ordin de protecție, prin care bărbatul să nu aibă voie să se mai apropie sau să ia legătura în vreun fel cu ea. Trei zile mai târziu, Raluca Pârvu a spus instanței de judecată că renunță la emiterea ordinului de protecție. Moartea violentă a Anei Suru, tânăra găsită fără suflare pe un drum forestier, în pădurea de la Secu, a readus-o însă pe Raluca Pârvu în fața magistraților de la Judecătoria Reșița. Pentru un alt ordin de protecție!

De interes:  Și Caransebeșul are buget pe 2019 adoptat. Dar altul decât cel propus de primar!

Raluca a fost mai mereu în preajma iubitului ei, Călin Blidariu, în zilele în care sora acestuia, Anamaria, a plecat de acasă și a fost găsită patru zile mai târziu ucisă în pădure. În acest interval, Călin și Raluca au căutat-o pe Ana prin împrejurimi. Acum, tânăra joacă rolul de martor-cheie. Amintindu-și de împrejurările în care a ajuns cu mâna ruptă la legist și pe fondul suspiciunilor legate în cazul crimei de la Secu, Raluca Pârvu a solicitat prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa ordin de protecție. Și l-a obținut. „Dispune ca numitul Blidariu Călin Ioan să nu se apropie la o distanţă mai mică de 50 de metri de victima Pârvu Raluca, de locuinţa actuala a acesteia, situată în Bocşa, sau orice alt loc în care va locui victima, precum şi de locul de muncă al acesteia, pe o perioada de 6 luni”, se arată în minuta instanței.

CITEȘTE ȘI:

INCENDIAR. „Poliția nu caută criminalul, Poliția îmi caută mie probe! Concubina mea a fost amenințată că va fi arestată!”

INCENDIAR. Moartea violentă a Anei, ultimul episod dintr-un thriller-horror?! Scenariul e cutremurător, fratele tinerei joacă rolul principal!

Detalii cutremurătoare! Scenariul șocant al morții tinerei din Reșița!

Călin Blidariu susține că nu i-a făcut vreun rău Anei și prezintă probe și martori care, în opinia sa, ar trebui să-i îndrepte pe anchetatori pe alte piste. Într-un interviu acordat în redacția Express de Banat a vorbit și despre incidentul cu Raluca. A fost o ceartă la telefon, iar mâna și-a rupt-o accidental, când cei doi se jucau cu câinele! „Eu nu văd rostul acestui ordin de protecție, nu e deloc normal. Când a fost întrebată dacă își simte viața pusă în pericol a zis că nu, dar că lucrurile pe care i le-au spus cei de la Poliție o fac să se mai gândească. Eu cred că se face un abuz. După șase luni noi mai putem continua relația?! Ea dacă vine în clipa asta la mine acasă nu are nimeni ce să-mi facă”, a explicat Călin Blidariu pentru expressdebanat.ro. Practic, acesta se teme că, din cauza anchetării morții surorii sale, e foarte posibil să-și piardă și iubita. Va face apel, va contesta emiterea ordinului de protecție pe o perioadă atât de mare, deoarece Raluca Pârvu nu s-ar simți îngrijorată în vreun fel în preajma lui. Ba, dimpotrivă! Anchetatorii se bagă în viața lor de cuplu și le strică fericirea!

De interes:  Telecomanda universală - calități funcționale și o  varietate de modele

Sursă foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.