ORAŞE COLORATE (VI). Vechiul San Juan – Puerto Rico [VIDEO] – Banat FM

ORAŞE COLORATE (VI). Vechiul San Juan – Puerto Rico [VIDEO]

In Vechiul San Juan totul este colorat și eclectic: casele diferă în culoare și stil, chiar și trotuarele sunt realizate din cărămizi albastre. Un alt sit UNESCO, Orașul Vechi San Juan, totodată capitala statului Puerto Rico, prezintă pe aproape întreaga lui suprafață un mozaic de culori care se ”asortează” perfect cu vibranta viață de noapte. Până și străzile orașului sunt albastre, deoarece cărămizile de această culoare au fost aduse din Spania în timpul secolului 16. Veți remarca, de asemenea, că nu există două nuanțe care să se repete în cartierele orașului al cărui nume inițial a fost Puerto Rico, apoi a fost schimbat în San Juan de un cartograf confuz.

Fara indoiala este perla capitalei portoricane. Zidurile acestuia, elegante, incantatoare si incarcate de istorie, inconjoara multe dintre simbolurile insulei. Tot aici vei gasi restaurante de top, hoteluri si atractii nocturne. Ar putea exista cel putin 10 motive care sa te faca sa vii numai in Orasul Vechi.

De interes:  Ia pastila SRS: Doctorate prin telepatie. Beneficiu? 500.000 de lei pentru George Maior

Cea mai buna modalitate prin care te poti bucura de aceasta zona, este sa faci un tur al sau, pe jos, sau daca strazile pietruite sunt o provocare prea mare pentru tine, cu tramvaiul. Aloca timp pentru fortaretele maiestuoase ale vechiului San Juan: El Morro, San Cristóbal si La Fortaleza. Merita sa faci o vizita si la La Casa Blanca, casa unde a trait initial familia Ponce de León.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.