Traim intr-o era in care comunicarea la distanta este la ordinea zilei, iar un apel telefonic poate fi efectuat chiar si pentru a rezolva cele mai mici lucruri precum a lua hainele de la spalatorie sau comandarea produselor la domiciliu. Exista insa anumite limitari ale telefoanelor smart, deoarece acestea nu pot fi folosite daca nu sunt tinute in mana de catre utilizator. Deci, un apel telefonic poate fi problematic in timp ce o persoana conduce, insa nu si daca persoana respectiva foloseste o casca Remax Clip-on Bluetooth!

Casca Remax  Bluetooth foloseste cea mai recenta versiune Bluetooth avansata V4.1 care accepta profiluri HSP/ HFP/ A2DP/ AVRCP, economie de energie mai mare si viteza de transmisie mai mare, cu distanta de conectare fara fir de pana la 10 metri. In plus, cu timp de asteptare de 300 de ore si timp de conversatie de 8 ore , nu trebuie sa va faceti griji cu privire la timpul de utilizare hands free.

Microfon incorporat de inalta sensibilitate cu tehnologia HD-Voice si anulare a zgomotului DSP ofera o calitate cristalina a apelurilor. De asemenea designul actioneaza ca nu numai casti Bluetooth, ci si mini receptor Bluetooth; receptorul Bluetooth compatibil cu toate dispozitivele audio cu interfata de 3,5 mm.

Clipul metalic din spate al receptorului Bluetooth se poate roti la 360 de grade pentru a se potrivi in cea mai potrivita pozitie in jurul gulerului sau al radioului FM de buzunar: Modulul FM incorporat acopera o frecventa completa de 87,5-108MHZ. Radioul FM este disponibil numai atunci cand sunt introduse casti cu fir de 3,5 mm; Extindeti cablul castilor cat mai mult posibil pentru a imbunatati semnalele fara fir.

Tehnologia Bluetooth face telefoanele mobile mai functionale, cu casti mici la indemana, care sunt complet wireless si permit raspunsul si vorbirea fara maini la telefonul mobil. De fapt, tehnologia fara fir Bluetooth a facut ca multe componente electronice sa fie wireless si depaseste cu mult infrarosul in utilitatea si caracterul practic.

Bluetooth este o tehnologie de legatura fara fir de mare viteza, cu putere redusa, care este conceputa pentru a conecta telefoane sau alte echipamente portabile impreuna cu putin sau deloc efort depus de catre utilizator. Spre deosebire de infrarosu, tehnologia Bluetooth nu necesita pozitionarea liniei site-ului pentru a functiona. Din punct de vedere tehnic, Bluetooth este intr-adevar foarte diferit. Este cea mai buna metoda wireless din lume, depasind chiar si infrarosul. Pentru comunicarea din mers, Bluetooth este intr-adevar foarte greu de concurat.

Pentru telefoanele mobile care utilizeaza casti fara fir Bluetooth, aceasta tehnologie va permite sa utilizati telefonul mobil complet fara maini pentru siguranta la volan, mai ales ca multe state, cum ar fi California, au acum o lege obligatorie privind utilizarea mainilor libere in timpul conducerii.

Tehnologia Bluetooth este ieftina de implementat de companii, ceea ce duce la costuri mai mici pentru consumator la produsele Bluetooth si in special la castile Bluetooth pentru telefoane mobile.

Bluetooth nu are o conexiune configurata si nu apasa niciun buton. Cand doua sau mai multe dispozitive intra la o raza de pana la 30 de picioare unul de celalalt, ele vor incepe automat sa comunice. Pentru telefoanele mobile, utilizatorul nu trebuie sa atinga telefonul, ci poate sa-l lase in buzunar si sa efectueze majoritatea sarcinilor de pe telefonul mobil folosind castile Bluetooth in-ear. Aceste functii includ, complet wireless, raspunsul cu mainile libere si vorbirea la telefonul mobil.

Dispozitivele Bluetooth evita, de obicei, interferentele de la alte dispozitive fara fir prin utilizarea saltului de frecventa si, de asemenea, a semnalelor fara fir de putere redusa.

Tehnologia Bluetooth este un standard wireless universal, la nivel mondial. Pe masura ce tot mai multe dispozitive au inceput sa foloseasca tehnologia Bluetooth, mai multi producatori fac ca produsele lor sa fie compatibile cu aceasta, facand-o un standard pentru wireless.

Deoarece Bluetooth utilizeaza semnale de putere redusa, necesita foarte putina energie si, ca urmare, va folosi mai putina energie a bateriei. Acesta este un avantaj excelent pentru toate telefoanele, deoarece Bluetooth nu va consuma bateria.

Daca navigati prin restul site-ului nostru, veti afla ca exista o multime de avantaje/beneficii atunci cand utilizati dispozitive wireless. Pe langa imbunatatirea sigurantei ca urmare a eliminarii aglomeratiei de fire si a conexiunilor periculoase asociate, tehnologia fara fir ofera, de asemenea, multe avantaje convenabile. De exemplu, atunci cand calatoriti cu laptopul, PDA-ul, playerul MP3 si alte dispozitive, nu mai trebuie sa va faceti griji ca va aduceti toate cablurile de conectare.

Tehnologia Bluetooth este ieftina de implementat de companii, ceea ce duce la costuri de productie mai mici. Aceste economii sunt apoi transmise , consumatorul. Rezultatul final: dispozitivele Bluetooth sunt relativ ieftine.

Bluetooth nu necesita sa va ganditi la configurarea unei conexiuni sau sa apasati niciun buton. Cand doua sau mai multe dispozitive Bluetooth intra intr-o raza de actiune  unul fata de celalalt, ele incep automat sa comunice fara ca tu sa fii nevoit sa faci nimic. Odata ce incepe comunicarea, dispozitivele Bluetooth vor configura Personal Area Networks sau Piconets. Cea mai buna parte este: dispozitivele se ocupa de intregul proces de configurare si va puteti desfasura activitatea.

Deoarece Bluetooth este o specificatie wireless standardizata, este garantat un nivel ridicat de compatibilitate intre dispozitive. Specificatia Bluetooth utilizeaza si defineste diferite profiluri. Fiecare profil Bluetooth este specific unei anumite functii. De exemplu, atunci cand un telefon mobil compatibil Bluetooth si o casca Bluetooth comunica unul cu celalalt, ambele se vor intelege fara ca utilizatorul sa fie nevoit sa faca nimic, chiar daca dispozitivele sunt de modele/marci diferite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.