Nouă focare de coronavirus, în Timiș. Cel mai mare, la o firmă de prelucrare a cărnii

Numărul focarelor active de COVID-19, în judeţul Timiş, a crescut la nouă în ultimele 24 de ore. În același timp, numărul persoanelor confirmate cu SARS-CoV-2 într-o unitate de procesare a cărnii din Timişoara a ajuns la 211, faţă de 174 înregistrate în ziua precedent.

Direcția de Sănătate Publică Timiș anunță că, în ultimele 24 de ore, au fost finalizate 57 de anchete epidemiologice, altele 19 fiind în desfăşurare.

“Avem nouă focare active, care sunt în supraveghere epidemiologică, respectiv, 211 cazuri confirmate la o unitate de procesare a cărnii din Timişoara, la un spital privat din Timişoara (şase cazuri), la Spitalul de Psihiatrie Gătaia (12 cazuri), la o unitate economică din judeţ (trei cazuri), într-o comunitate (11 cazuri), la un centru privat de îngrijiri paliative (10 cazuri confirmate), o altă unitate economică din judeţ (cinci cazuri confirmate), şi patru cazuri (cadre medicale, asistente şi infirmiere, n.r.) confirmate la Secţia de ginecologie a Spitalului Municipal Timişoara. În zona Făget sunt 52 de cazuri confirmate, din care două decese”, spune Cornelia Bubatu.

De interes:  Alocațiile majorate au intrat în vigoare de la 1 aprilie, dar vor fi plătite din mai

Numărul total de persoane confirmate cu COVID-19 a ajuns, în judeţ, la 1.191, din care 76 în ultimele 24 de ore, iar 179 de bolnavi sunt internaţi, nouă sunt la ATI. S-au înregistrat două decese, în acelaşi interval de timp.

Cinci persoane au fost externate la cerere. În ultima zi, au fost efectuate 1.919 teste.

Numărul total de cadre medicale confirmate COVID de la debutul pandemiei este de 139.

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.