Noi transferuri în Valea Domanului. Rosso-nerii se pregăstesc pentru startul în Liga a II-a


Mai sunt două săptămâni până la debutul rosso-nerilor în Liga a II-a de fotbal! Până atunci, în Valea Domanului, au loc o serie de transferuri și pregătiri astfel încât lotul să fie pregătit pentru noul sezon competițional.
După două amicaluri câștigate împotriva echipelor FC Universitatea Craiova (2-1), respectiv Ripensia UVT Timișoara (1-0), tehnicianul echipei de fotbal din Valea Domanului, Leontin Doană, este mulțumit de evoluția jucătorilor săi, chiar dacă mai trebuie recuperată pregătirea tehnică. „Am jucat două meciuri la Severin cu U Craiova și la Timișoara cu Ripensia cu rezultate pozitive pentru noi. Sunt foarte mulțumit de evoluția jucătorilor pentru perioada aceasta. Noi am fost în pregătire centralizată pe munte, unde nu am avut teren; am pus accent mai mult pe factorul fizic. Eu zic că pentru această perioadă este ok că am câștigat aceste două meciuri nelucrând pe factorul fizic-tehnic prea mult”, a declarat antrenorul CSM Reșița, Leo Doană.
Tehnicianul echipei din Valea Domanului nu a stabilit componența lotului și mai așteaptă, încă, evoluția unor tineri. De altfel în această săptămână Călin Cristea și Cristi Danci au fost aduși alături de ceilalți membri ai echipei. iar ieri s-au alăturat echipei Andrei Rus, jucător născut în anul 2000, fundaș dreapta și titular la echipa națională și lui Marius Coman, atacant sosit sub formă de împrumut de la Universitatea Cluj „În momentul acesta, cu tot cu juniorii de la centru suntem 26 de jucători. Trebuie să mai vedem 2-3 jucători. Mai avem un meci, sâmbătă, cu ASU Politehnica Timișoara, și atunci o să luăm o hotărâre și vom stabili lotul de 24. Sunt mulțumit de toți cei care au venit până acum. După cum știți, săptămâna aceasta a venit și Cristi Danci, un jucător cu experiență care a jucat în Liga I și Liga a II-a și sper să se integreze cât mai repede în echipă, pentru că, peste două săptămâni începe campionatul și avem un meci foarte greu cu Universitatea Cluj”, a adăugat antrenorul CSM Reșița, Leo Doană.
Până la la debutul în liga secundă a fotbalului românesc unde rosso-nerii îi vor întâlni pe jucătorii Universității Cluj. pentru elevii lui Leo Doană urmează un nou meci-test, sâmbătă, cu ASU Politehnica Timișoara.

De interes:  Controale la toate firmele din România care vând explozibili după asasinatul de la Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.