Peste doar trei săptămâni are loc cea de-a doua ediție a festivalului Electroruga de Buzad. Pentru a se bucura de o experiență cu adevărat relaxantă, în mijlocul naturii, pe lângă concerte și acte artistice, cei prezenți vor avea parte de activități deosebite, realizate de oameni pasionați, precum:  atelier de graffiti, atelier de metode alternative de fotografiere, Animation Worksheep, platforma celor de la Festivalul Internaţional de Film de Animaţie „Anim’est”, atelier de djembe și instrumente creative, yoga, drumeții, To the stars astronomy și multe altele.

Festivalul se va desfășura în perioada 30 august-1 septembrie. Timp de două zile, artista Roxie Netea va realiza un graffiti pe pereții vechii stații de autobuz din Buzad, în fața Căminului Cultural, iar una dintre principalele activități este și atelierul care promovează metode alternative de fotografiere. Daniel Tellman combină plăcerea de a construi propriile camere și răbdarea necesară pentru crearea unei expuneri lungi. Astfel, explorează fotografia prin stenopa și realizează aparate foto care dilată curgerea timpului, arzând imaginile direct pe hârtie fotosensibilă.

De interes:  Te-ai gandit sa achizitionezi o tabla magnetica? Iata cum te poate ajuta sa fii mai productiv!

Totodată, evenimentul cuprinde o activitatea special dedicată călătorilor. În acest sens, pasionații de drumeții care doresc să descopere minunata zonă deluroasă a comunei Bogda vor avea ocazia să meargă într-un tur ghidat și să înțeleagă istoria meleagurilor ce găzduiesc festivalul.

Iubitorii de astrologie, dar nu numai, vor avea parte de o activitate memorabilă, To the stars astronomy, cu ajutorul celor de la AstroVest.ro. Aceștia vor aduce telescoape cu ajutorul cărora participanții vor putea privi îndeaproape soarele, luna și o mulțime de alte astre. În toate cele 3 zile de festival se vor organiza observații solare pe timp de zi și observații astronomice pe timp de noapte.

Pe lângă toate acestea, cei prezenți se vor bucura de înălțat de kite-uri, de un atelier de ilustrații manga, de un atelier de producție al ciocolatei artizanale, de un atelier de percuție africană la djembe, dar și de unul de construit de la zero instrumente muzicale creative, de un workshop inedit de makrame vs goblen, de posibilitatea de a învăța noi tehnici de realizat noduri, de plăcerea Board Game-urilor, de energie cu Hula Hoops, de Yoga practicată în cadrul tradiției Satyananda și de Animation Worksheep, platforma celor de la Festivalul Internaţional de Film de Animaţie „Anim’est”.

De interes:  Rochia lunga de seara, secretul unei imagini perfecte

Electroruga de Buzad 2019 îi va avea pe scenă pe: Technimatic, Rockwell, Black Sun Empire, Antwerp Gipsy Ska Orkestra, Cred că sunt Extraterestru, Silent Strike, Sofa Surfers, Ken Pith, Kosmic Blues, Moonlight Breakfast, Mungo’s Hi Fi, Orkid, Sam Binga, Wicked Dub Division și Alt Om, Bully, Iorga, Nipple`s Delight, Tzuc, UFe de la crew-ul Vinyl Rum Tapas and Wine (VRTW), Acetobă, VAG, Kojok, Soulheads, George Allen și Zoleevee, dar și crew-uri locale precum AnonimTM, Atelier22, Bass Request, Launmomentdat, Purge Crew și Souledout.

Abonamentele se pot achiziționa din rețeaua bilete.ro și de la D`arc Timișoara și D’ARC pe mal, Aethernativ, Cuib D’arte, Scârț loc lejer, Librăria La Două Bufnițe, Stația de cafea și Hostel Costel. Prețul unui bilet începe de la 119 lei. Copiii cu vârsta sub 12 ani și persoanele cu dizabilități au acces gratuit. Cei interesați pot afla mai multe informații pe www.electroruga.ro, pagina de Facebook a evenimentului, https://www.facebook.com/electroruga/, precum și pe Instagram (www.instagram.com/electrorugadebuzad/).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.