Vicecampionul mondial la padel Dante Luchetti va susține la Timișoara, trei zile de antrenamente, cu toți cei dornici să cunoască, să învețe sau să se perfecționeze în padel.  

Nou la nivel mondial, derivat din tenis, padelul este un sport de socializare care se joacă la dublu. Se folosesc rachete de forma celor de tenis, însă fără corzi, iar terenul de joc e înconjurat de pereți din sticlă.

În continuare, în perioada 24 – 26 septembrie 2021, la invitația Padel Center Timișoara va fi prezent aici Dante Luchetti, un sportiv cu un CV impresionant, care și-a pus în palmares, pe lângă multiple titluri de campion național și regional, inclusiv titlul de vicecampion mondial. Dante Luchetti are 30 de ani experiență în padel, atât ca jucător profesionist cât și ca antrenor.  Acesta va susține sesiuni de antrenamente la care sunt așteptați iubitorii de sport care doresc să descopere o disciplină nouă, dar și jucătorii dornici să se perfecționeze.

De interes:  Bilanț coronavirus 31 ianuarie: 20.131 cazuri noi și 41 decese

Pe lângă titlul de vicecampion mondial (2004, Argentina), Dante Luchetti a fost jucătorul numărul 1 la padel în Italia, a ocupat locul 17 la nivel mondial (FIP) și locul 18 în Spania. A câștigat numeroase competiții internaționale și a participat, alături de echipa națională de padel a Italiei, la competiții mondiale și europene.

Orginiar din Argentina și stabilit în Italia, Dante Luchetti este, actualmente, unul dintre cei mai buni antrenori de padel din lume. El a pus la punct o metodă inovativă de joc și antrenează sportivi de pe tot globul (cea mai recentă întâlnire a sa fiind cu jucătorul de padel Augustin Tapia, numărul 5 mondial). A antrenat în Grecia, Suedia, Elveția, Italia, Danemarca, Spania, Finlanda etc. Acum vine pentru prima dată în România. „Obiectivul meu principal este să duc și să dezvolt padelul în cât mai multe țări diferite. Padelul este un sport mai ușor decât tenisul, este un sport distractiv. De aceea susțin cursuri de pregătire în Grecia, Italia, Belgia, Suedia, Franța, etc. Lucrez la o metodă inovativă de joc; pe baza schimbării tactice, tehnica s-a schimbat, adâncimea șutului, poziția de urcare în teren, toate promovează un concept de padel modern și inovator”, declară Dante Luchetti. 

De interes:  Autoritățile anunță că anul școlar va începe cu prezența fizică a elevilor

Timișorenii sunt invitați să descopere, alături de Dante Luchetti în zilele de 24, 25 și 26 septembrie, pasiunea pentru acest nou sport cu racheta. Programările pentru o sesiune cu Dante Luchetti se fac telefonic (0786450073) sau pe rețelele sociale ale bazei sportive care găzduiește  evenimentul. 

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.