Ministrul Sănătății, în vizită de lucru la Timișoara

Ministrul Sanatatii, Ioana Mihaila a venit sa inaugureze centrul drive-through dar si sa viziteze spitale din oras. Si-a inceput ziua la Spitalul de Copii din Timisoara iar in aceasta dupa-amiaza s-a intalnit cu medicii de familie, reprezentantii spitalelor dar si cu autoritatile locale si judetene. 

„Timisoara nu a fost aleasa intamplator ca loc al primei mele vizite. Timisoara a fost un exemplu de bune practici care se suprapune cu principiile pe care le promovam la Ministerul Sanatatii, un exemplu prin aplicatia pandemic controler, o colaborare intre medicii specialisti si cei de familie. Aici s-a desfasurat programul pilot de vaccinare la cabinetele medicilor de familie care au reusit sa vaccineze peste 1000 de pacienti cu AstraZeneca. Este un exemplu de bune practici prin proiectul Oxigen pentru Timisoara, prin care s-au salvat multi pacienti. Motiv pentru care Timisoara continua sa fie orasul care face lucrurile bune printre primii si tot acest efort merita sustinut si multiplicat la nivel national.

De interes:  ALERTĂ METEO de vreme severă! Meteorologii anunță intensificări ale vântului inclusiv în vestul țării

Ieri au fost peste 100.000 de persoane vaccinate la nivel national, iar acest ritm sustinut de vaccinare a fost atins prin eforturi coordonate ale personalului medical, este rezultatul dorintei voastre de a veni sa va vaccinati, si in colaborare cu autoritatile loc, acum sunt din ce in ce mai multe posibilitati de vaccinare. Toate sunt premisele care ne arata ca ritmul de vaccinare poate fi mentinut si crescut si cu ajutorul lui sa putem reveni la viata normala”, a declarat la Timisoara ministrul Sanatatii Ioana Mihaila.

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.