Declarația a făcut-o în cadrul celei de a treia vizită din acest an în județul Caraș-Severin.

Stadiul  lucrărilor de reabilitare  a tronsonului de drum DN 57A Oravița-Moravița a fost verificat de către ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

Vizita în teren a fost desfășurată în prezența prefectului județului, Matei Lupu, a deputatei Luminița Jivan dar și a directorului general al DRDP Timișoara, Cristian Ispravnic.

Publicată de Razvan Cuc pe Miercuri, 28 august 2019

Până la sfârșitul anului, ministrul Transporturilor a anunțat că lucrările la DN5 7A, DN 57, Centura Caransebeșului (12 kilometri) și în orașul Anina (3 kilometri) vor fi finalizate.

“Voi continua aceste vizite pentru a mă asigura că ritmul de lucru, de la obiectivele aflate în gestiunea ministerului, se va menține la un nivel corespunzător și că ceea ce ne-am asumat prin Programul de Guvernare se implementează.

Am văzut că mesajul meu legat de calitatea lucrărilor a fost recepționat de către majoritatea antreprenorilor: nu fac lucrări de calitate și nu respectă termenele, reziliem contractele cu toate consecințele negative ce decurg pentru ei”, a declarat  ministrul Răzvan Cuc.

 

De interes:  Efectul de spectator asupra clasei politice

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.