Antrenamentele efectuate în pădure şi pe aleile parcurilor caransebeşene în perioada celor mai severe restricţii încep să-şi arate roadele pentru atleta Liliana Dragomir! După un onorant loc 5 la semimaratonul de la Zagreb, sportiva legitimată la CSM Reşiţa şi-a trecut astăzi în palmares o medalie la cel mai înalt nivel intern. În cadrul Campionatelor Naţionale de seniori de la Cluj-Napoca, Liliana a cucerit argintul în proba de 10.000 m cu un nou record personal: 34 de minute, 52 de secunde şi 16 sutimi. Proaspăta vicecampioană naţională se pregăteşte din acest an sub îndrumarea soţului ei, antrenorul Călin Dragomir, iar colaborarea sportivă pare să funcţioneze la fel de bine ca viaţa de cuplu.

Campioană a ţării la 10.000 m a devenit Roxana Rotaru de la Steaua, iar podiumul a fost completat de Andreea Piscu, de la CS Ştiinţa Bacău. Campionatele Naţionale de atletism pentru seniori şi tineret se desfăşoară în zilele de 4 şi 5 septembrie, pe Cluj Arena.

De interes:  [FOTO] Caraş-Severinul are o reprezentantă la Mondialul de semimaraton! Atleta Liliana Dragomir va concura în Polonia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.