Meci de foc pentru CSM Reșița! În Valea Domanului vine UTA Arad – Banat FM

După ce au pierdut la limită, în prelungiri, meciul de la Metaloglobus, fotbaliștii rosso-neri se pregătesc să înfrunte acasă una dintre cele mai puternice echipe din actualul sezon al Ligii a doua. În Valea Domanului vine duminică formația UTA Arad, echipă care ocupă locul 3, dar care are și 3 meciuri mai puțin față de fruntașele CS Mioveni și Turris Tr. Măgurele. În derbiul vestului, CSM Reșița – UTA, presiunea e pe oaspeții din Arad, spune președintele reșițean Cristian Bobar, care crede că rosso-nerii, sprijiniți puternic de fani, pot ieși cu un rezultat pozitiv din această confruntare.
„Întâlnim o echipă cu tradiție, campioana provinciei, o echipă care joacă cu o presiune foarte mare asupra ei. Chiar dacă n-o recunosc tot timpul, este clar că obiectivul arădenilor e promovarea. Îi cunosc foarte bine pe cei din conducerea clubului UTA, chiar avem o relație foarte bună, ei au pierdut câteva baraje și știu că anul acesta își doresc să promoveze. Sunt sigur că vin aici să ia puncte, dar noi trebuie să profităm de faptul că jucăm acasă, că este un meci televizat, și vreau să fac încă un apel către suporteri, să vină alături de băieți, de antrenori, pentru că avem nevoie de ei”, a declarat șeful din Valea Domanului, Cristian Bobar.
„Am încredere în băieți, ne-am pregătit bine și în această săptămînă, și sper ca acest lucru să se vadă în teren. Vreau să prestăm un joc bun și să reușim un rezultat pozitiv. Îmi doresc ca publicul să vină să ne vadă, și sper să nu-i dezamăgim, așa cum s-a întâmplat la meciul cu Viitorul Pandurii. Dar acel meci spun eu că a fost un accident, lucru pe care l-am demonstrat ulterior. Jucătorii mei au dat dovadă de caracter, e foarte greu să-ți revii după un 1-7 acasă, dar ei au reușit și îi felicit”, a spus antrenorul Leo Doană.
„Eu nu am fost în teren la acel meci, dar sunt de părere că a fost un simplu accident și nu cred că trebuie să suferim acum luni de zile. Se întâmplă, am trecut peste acel moment și mergem mai departe. UTA nu e o echipă care să ne sperie, știm că au valoare, dar noi jucăm să luăm puncte. Din punct de vedere fizic nu sunt încă 100% recuperat, dar sunt pe drumul cel bun”, a declarat, la rândul său, veteranul Laurențiu Breșneni, unul dintre cei mai buni constanți jucători ai CSM-ului.
„Nu știu dacă vom avea vreun meci ușor în Liga a doua; pentru noi este important să luăm puncte, indiferent dacă le luăm cu o echipă din față sau cu o codașă a clasamentului. Sper să facem un meci bun, și sunt convins că vom avea mulți susținători în tribune”, a spus goalkeeperul Cristian Zimmermann, la conferința de presă organizată înaintea acestei partide.
Pentru jocul cu arădenii, antrenorul Leo Doană nu va putea conta pe Călin Cristea, care a văzut al patrulea galben la Metaloglobus. Ceilalți rosso-neri sunt valizi și pregătiți să înfrunte Bătrâna Doamnă. Partida CSM Reșița – UTA Arad, joc din etapa a 14-a a Ligii secunde, se va disputa duminică, de la ora 12.30, pe stadionul din Valea Domanului. Înaintea acestui joc, UTA ocupă locul 3, cu 23 de puncte, în timp ce rosso-nerii se află pe 15, cu 15 puncte în cont.

De interes:  Bilanț coronavirus 17 iulie: 49 de cazuri noi şi 2 decese

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.