La Spitalul Județean din Timișoara continuă lucrările la noua Unitate de Primiri Urgențe. Doar că acolo, odată cu mărirea capacității de primire a pacienților, este nevoie de  o capacitate sporită de furnizare de oxigen medical.

Spitalul Județean Timișoara a demarat proiectul de extindere a UPU. Finanțarea investiției se realizează cu fonduri europene, prin Programul Operațional Regional 2014-2020. Lucrarea prevede extinderea, modernizarea și dotarea cu echipamente performante a Unității de Primiri Urgență. Dar, această extindere va presupune și necesitatea creșterii capacității stației de alimentare cu oxigen medical. Investiția va fi realizată de administratorul spitalului, Consiliul Județean Timiș.

”O soluție importantă desprinsă în cadrul întâlnirii a vizat propunerea de dublare a capacității actualei stații de oxigen, având în vedere consumul anticipat din viitoarele corpuri de clădire. Spitalul Județean se dezvoltă, confirmându-și astfel statutul de hub medical al județului Timiș și al regiunii”, au anunțat cei de la CJ Timiș.

Sursa: Realitatea de Timis

De interes:  3 zile de distracție de Zilele Reșiței! Subcarpați și Mihail cântă de zilele orașului – Banat FM sound factory

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.