Luminița Jivan: ”Cei care cer căderea Guvernului, nu vor să își asume guvernarea!”

Deputatul Luminița Jivan, președintele PSD Caraș-Severin, atacă dur partidele de opoziție care ar simula moțiuni de cenzură fără a dori cu adevărat să preia guvernarea țării.

”Cei care cer căderea Guvernului, nu vor să își asume guvernarea! Până la ora actuală partidele care susțin că vor căderea guvernului, nu au propus nicio altă alternativă, nici premier, nici Guvern, nici program de guvernare, ba din contră, lipsa acestor elemente esențiale pentru conducerea tării, arată că aceste partide nu sunt pregătite să guverneze și nici nu vor să își asume guvernarea.

Singurele propuneri de guvernare venite din partea acestor partide, au fost de impozitarea IT-iștilor din desființarea salariului minim din construcții, reducerea numărului de bugetari, de exemplu: medici, asistente, dascăli,ș.a.m.d. Este clar că, se dovedește încă odată că PSD este partidul cel mai bine pregătit să conducă România, iar masurile aplicate din programul economic au generat creștere economică, reducere de taxe, creștere de venituri și îmbunătățirea semnificativă în domeniul sănătății agriculturii si educației”, declara Luminița Jivan.

De interes:  Universitatea Politehnica Timișoara organizează POLI BIKE CHALLENGE 2022

Acest articol este un advertorial

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.