Locuri de vizitat în Israel

circuit israel

O vacanță bine organizată este cheia către deconectarea de grijile cotidiene și relaxare în adevăratul sens al cuvântului. Dacă vrei ca în fiecare zi de vacanță să ai un plan făcut în cele mai mici detalii, ar trebui să optezi pentru o vacanță de tip circuit. Acest tip de vacanță îți oferă un plan prestabilit, în așa fel încât să poți să te bucuri de toate obiectivele pe care ți le-ai setat pentru a le vizita, în timp util.

O destinație foarte bună pentru acest tip de vacanță este Israel, o țară cu o multitudine de obiective numai bune de vizitat. Vei avea posibilitatea de a opta pentru un circuit cu destinația Israel la prețuri convenabile. Totuși, cele mai importante sunt punctele acestui circuit Israel, astfel că este bine să-ți formezi o idee cu privire la destinație și să-ți setezi obiectivele pe care vrei să le vizitezi. În acest sens, indicăm cinci destinații care nu trebuie ratate dacă ajungi în Israel, celebre pentru frumusețea și istoria lor.

  • Ierusalim
De interes:  Cum se realizeaza o strategie eficienta de employer branding si cat de importanta este aceasta?

Este clar pentru toată lumea că, odată ajuns în Israel trebuie să pășești în Ierusalim, unul dintre cele mai vechi orașe ale lumii, considerat a fi un loc sfânt și menționat de nenumărate ori în Biblie. Istoria interesantă a Orașului Păcii, la care se adaugă multitudinea de culturi și confesiuni religioase, au transformat Ierusalimul într-una din cele mai impresionante destinații din lume, nu doar din Israel, motiv pentru care milioane de turiști vizitează anual orașul.

  • Marea Moarta

Cunoscută ca fiind cea mai joasă formă de relief din lume, Marea Moartă se află la 400 m sub nivelul mării. Chiar dacă nu vei găsi nicio formă de viață în apele ei, apa foarte sărată și nămolul au proprietăți terapeutice pentru vindecarea diferitelor afecțiuni, lucru despre care vei afla toate detaliile odată ajuns acolo.

  • Haifa

Portul de la Marea Mediterană aduce în prim plan Baha’i World Center, cea mai mare atracție turistică a lui, care include templul Bab și frumoasele grădini Baha’i. Pe langa plajele frumoase, la Haifa ai posibilitatea de a vizita Muzeul Israelian al Științei, Tehnologiei și Spațiului.

  • Tel Aviv
De interes:  Statul comunist român, un stat CRIMINAL! Noi schelete umane descoperite la Caransebeș

Principalul centru financiar al Israelului, Tel Aviv este renumit pentru viața de noapte, fiind un oraș perfect pentru iubitorii de petreceri. Pe lângă plajele mediteraneene, orașul îți oferă o șansa de a vedea o parte importantă a istoriei omenirii, cum ar fi Muzeul Beth Hatefutsoth, care „vorbește” lumii despre persecuțiile asupra evreilor de-a lungul istoriei.

  • Masada

Priveliștea de pe platoul înalt pe care este situată Masada este una cu adevărat impresionantă. Masada a fost ultimul bastion evreiesc care a căzut în fața romanilor, la finalul primului război dintre cele două popoare. Fiind o adevărată mărturie a sacrificiului a celor 900 de sicarii, Masada este un simbol al Israelului antic. Dacă nu ești un fan al urcărilor, poți opta oricând pentru teleferic, pentru că priveliștea de sus și istoria locului sunt ceva ce nu trebuie ratat.

 

Acestea sunt doar o mică parte dintre obiectivele pe care Israelul le are de oferit oricărui turist care vrea să-i treacă pragul. Aceste obiective nu sunt doar părți ale circuitului, ci sunt adevărate motive pentru a alege o vacanță în Israel.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.