La data de 30.08.2019, Agenţia Judeţeana de Ocupare a Forţei de Muncă Caraş-Severin pune la dispoziţia cetăţenilor 78 de locuri de muncă.

Cele mai multe sunt la Reșița unde angajatorii pun la dispoziție 35 de posturi printre care 6 posturi de muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor, 4 de agent de securitate, câte 2 de vulcanizator de produse industriale din cauciuc, strungar universal, manipulant marfuri, lacuitor lemn și câte unul de operator introducere, validare si prelucrare date, operator la masini-unelte cu comanda numerica, operator la masini-unelte semiautomate si automate, rectificator dantura caneluri, revizor gestiune, strungar la masini de prelucrat în coordonate.

La Oțelu Roșu sunt vacante 15 posturi de montator, reglor și depanator de aparate și echipamente electronice şi 10 posturi de operator la masini-unelte cu comanda numerica.

La Băile Herculane este nevoie de muncitor necalificat la demolarea cladirilor, captuseli zidarie, placi mozaic, faianta, gresie, parchet (2), zidar rosar-tencuitor (2) şi vânzator (1), la Bocșa de un manipulant marfuri, la Moldova Nouă de un asistent manager şi un manipulant marfuri, iar la Bozovici de un muncitor necalificat în agricultura şi de un sofer autocamion/masina de mare tonaj.

De interes:  COD PORTOCALIU de ploi abundente, în aproape toată țara!

La Caransebeş se caută un ambalator manual, la Anina o femeie de serviciu şi la Oraviţa o camerista hotel şi câte un îngrijitor cladiri, muncitor necalificat în silvicultura, sofer de autoturisme si camionete şi un pizzar.

Situaţia detaliată a locurilor de muncă vacante este disponibilă pe site-ul www.anofm.ro la sectiunea dedicata AJOFM Caraş-Severin – Persoane fizice – Locuri de munca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.