Leo Doană: „Sperăm într-un rezultat pozitiv la Mioveni”

După startul reușit de pe teren propriu, fotbaliștii rosso-neri pleacă după puncte la CS Mioveni, o altă formație victorioasă în prima etapă. Abordăm fiecare meci cu gândul la victorie, și ne dorim să dăm totul pe teren, spune principalul reșițean Leo Doană.
Învingătoare în prima etapă în fața favoritei Universitatea Cluj, nou-promovata CSM Reșița s-a instalat deocamdată pe cea de-a doua poziție a clasamentului Ligii secunde, după UTA Arad. Evident, această poziție nu are mare importanță în debutul sezonului, dar ajută la moral. Atmosfera în lot e foarte bună, și mergem încrezători la Mioveni, spune antrenorul Leo Doană. „Ne așteaptă un meci greu, ca toate celelalte din Liga a II-a, dar băieții s-au pregătit foarte bine și în această săptămână. Sperăm să facem un joc bun și, prin jocul nostru, să aducem un rezultat pozitiv de la Mioveni. Cu moralul stăm bine, atmosfera este bună, deci sperăm să venim cu un rezultat pe măsură. Probleme de lot nu sunt, cu excepția jucătorului Teo Caragea, care are o accidentare mai veche, ceilalți jucători fiind valizi. Am urmărit meciurile celor de la Mioveni, sperăm să anihilăm punctele lor forte, și anume, sunt periculoși la faze fixe, din câte am înțeles, acasă prestează un joc mai aspru la minge, dar noi avem toate atuurile pentru a contracara”, a precizat Doană.
Rosso-nerii au mai efectuat un antrenament în această dimineață, plecarea fiind programată după masa de prânz. Partida CS Mioveni – CSM Reșița, joc care contează pentru etapa a doua a Ligii secunde, se va disputa mâine, de la ora 11.00, pe stadionul orășenesc din localitate.

De interes:  7 octombrie – Banat FM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.