Mașină de cca 4.000 de euro, căutată de către Germania, descoperită la frontiera de pe autostrada Nădlac-Arad. Ce a spus șoferul

O mașină (Audi, model A6), în valoare de cca 4.000 de euro, care era căutată decătre autoritățile din Germania, a fost descoperită decătre polițiștii de frontieră de la Nădlac2, de pe autostrada Nădlac-Arad. 

Imagine

Imagine

Imagine

Conform purtătorului decuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea, comisar-șef Laura Beatrice Bondar, „la volanul mașinii se afla un cetățean român de 28 de ani, iar la controlul de frontieră, în urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat că mașina figurează ca „bun căutat pentru confiscare’”, alertă introdusă de autorităţile din Germania în urmă cu o lună.

Bărbatul a declarat că a cumpărat mașiina de la un cetăţean turc, din Austria, în urmă cu un an şi nu cunoştea faptul că ar fi fost căutată de autorităţi.

Maşina a fost indisponibilizată la sediul Poliției de Frontieră Arad, iar bărbatul este cercetat pentru tăinuire.

De interes:  Miron Mitrea: „Apetitul pentru vaccinare va scădea în mod evident. Nu mă aștept la o creștere semnificativă a incidenței bolii în perioada următoare”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.