La Timișoara a început maratonul vaccinării de la Stadionul CFR

Maratonul vaccinării a început la centrul de vaccinare organizat de Spitalul Clinic Militar de Urgență “Dr. Victor Popescu” Timișoara, situat pe stadionul CFR, strada Nera nr. 2.

În centrul de vaccinare organizat de către Spitalul Clinic Militar de Urgență “Dr. Victor Popescu” Timișoara, timp de o săptămână, în perioada 4 – 11 mai, se va efectua vaccinarea maraton cu program de funcționare în regim de 24/24 h a persoanelor care doresc să se vaccineze împotriva COVID-19.

 

Activitatea de vaccinare va începe în data de 4 mai, ora 08.00 și se va desfășura utilizând doze de vaccin Pfizer. Persoanele doritoare se vor prezenta fără o programare prealabilă în Platforma națională de programare pentru vaccinarea împotriva COVID-19 (PNPV).

Totodată, persoanele vaccinate se înregistrează direct în Registrul electronic național al vaccinărilor (RENV) și vor fi planificate pentru efectuarea dozei de rapel.

 

În cadrul Spitalului Militar Timișoara funcționează două centre de vaccinare împotriva COVID-19, situate pe strada Nera nr. 2-4 Timișoara: un centru de vaccinare destinat pentru vaccinarea cu ser Pfizer/Moderna si un centru de vaccinare destinat vaccinării cu ser Astra Zeneca.

De interes:  Ziua mondială fără tutun. Campanii de încurajare a renunțării la fumat

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.