La Mulţi Ani, Snoop Dogg! – Banat FM

La Mulţi Ani, Snoop Dogg!


Snoop Dogg s-a nascut pe data de 20 oct 1971 in Long Beach, California, numele sau real fiind Calvin Cordozar Broadus. Acesta a fost este si va ramane un personaj foarte important al rap-ului anilor ’90.

S-a lansat in lumea acestui gen muzical prin intermediul albumului Dre-The Cronic. Cu timpul Snoop si-a schimbat stilul trecand de la Gangsta la un Rap mai calm schimbandu-si in acelasi timp numele de schena, din Snoop „Doggy” Dogg in Snoop Dogg.”Da game is to be sold, not to be told” este albumul sau lansat cu ajutorul casei de discuri, No Limit Records, urmat ulterior de albumul „No Limit Top Doggpe” pe care l-a lansat in anul 1999. Pe data de 26 noiembrie lanseaza un nou album intitulat ” Paid tha cost to be da boss”, realizat in colaborare cu casa de discruri Capitol Records, album ce l-a ajutat foarte mult in cariera sa de raper.

De interes:  Consiliul de Administrație de la Piețe S.A din Timișoara a fost revocat

Nici in viata particulara Snoop Dogg nu sta rau, acesta este casatorit cu frumoasa Shante Taylor, cu care are 3 copii: 2 fii si o fiica. Mai nou, Calvin Cordozar Broadus,s-a alaturat trupei Niggaz With Attitude inlocuindu-l astfel pe Eazy-E, care a decedat in 1995 de SIDA.

Sursa: www.cinemarx.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.