La mulți ani, Julio Iglesias!

Julio Iglesias (n. 23 septembrie 1943, Madrid) este un cântăreţ spaniol. Este artistul latin care a vândut cele mai multe albume din istorie. De asemenea, se numără printre primii zece artişti cu cele mai numeroase vânzări din istorie, conform Sony, care în decembrie 2011 i-a conferit, la Madrid, două premii ce confirmă aceste realizări de excepţie.

Părinţii lui, Dr. Iglesias Puga şi Maria del Rosario au avut grijă ca fiul lor, Julio, să studieze Dreptul la Universitatea Complutense din Madrid, dar viaţa nu l-a lăsat să-şi termine studiile din cauza unui accident de maşină ce l-a lăsat paralizat pentru un timp în care a realizat că cea mai bună metodă de a-şi canaliza durerea morală ṣi fizică e să se închidă în minunata lume a muzicii. Totul a început atunci când într-o zi când era internat în spital, a primit o chitară de la medicul care-l îngrijea. Aşa, pe scurt, a început fulminanta sa carieră care se întinde pe o periodă respectabilă de 40 de ani, încununaţi cu numeroase albume răsplătite cu aur, platină şi numeroase distincţii, uneori unice în lume. În anul 1971 s-a însurat cu Isabel Preysler Arrastria cu care a avut 3 copii: „Chabeli” Marĺa Isabel (1971), Julio Iglesias Jr. (1973) şi Enrique Iglesias (1975), ultimii doi alegând să calce pe urmele tatălui lor.

De interes:  Legile Puterii | Viorica Dăncilă: Când începem extragerea gazelor din Marea Neagră, să acoperim necesarul României și restul să meargă pe piața liberă

La începutul anilor 1990, şi-a unit destinul cu Miranda Johanna Maria Rijnsburger cu care are 5 copii, ultimul născându-se în 2007. Primul album al artistului se numeşte La Vida Sigue Igual (1969), iar cel mai recent „Julio Iglesias 1” (2011).

La mulți ani, Bruce Springsteen!

NEW YORK, NY – MARCH 28: Bruce Springsteen performs with The E Street Band at Madison Square Garden on March 28, 2016 in New York City. (Photo by Kevin Mazur/WireImage)

Bruce Frederick Joseph Springsteen (n. 23 septembrie 1949, Long Branch, New Jersey), poreclit „The Boss”, este un cântăreţ american, compozitor şi interpret care înregistrează cu E Street Band. Springsteen este cunoscut în toată lumea pentru rock-ul său romantic, versurile sale poetice şi pentru sentimentele sale pentru cultura americană centrate pe New Jersey-ul de origine. A compus nu o singură dată coloana sonoră pentru diverse producţii cinematografice, iar pentru muzica originală a filmului Philadelphia din 1993 – cu Tom Hanks şi Denzel Washington în rolurile principale – a fost premiat cu Globul de Aur, cu Grammy şi cu Oscar.

Sursa: wikipedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.