La Mulţi Ani, Connect-R! – Banat FM sound factory

Stefan Mihalache s-a nascut pe 09 Iunie 1982 la Bucuresti si a debutat in hip-hop-ul romanesc in 1997 alaturi de trupa Giganzii. Este cunoscut ca membru al trupei RACLA, dar si datorita numeroaselor colaborari pe care le-a avut cu artisti importanti din muzica romaneasca.

Prima aparitie discografica a fost piesa „Observ”, de pe compilatia „Real hip-hop”. Un an mai tarziu a aparut a doua parte a aceleiasi compilatii, care continea piesa solo „Operatia pe suflet deschis”.

In 2000 a colaborat cu trupa RACLA pe albumele „Plus infinit” si „Patratul rosu”, apoi a inregistrat albumul „DEXteritate” impreuna cu alti artisti. In anul 2006 a facut un pas important in cariera sa muzicala, stabilind un record impresionant, in acel an a fost primul rapper care a evoluat pe scena Eurovisonului impreuna cu Arsenie.

In 2007 a revenit in atentia publicului cu un nou album, la care a lucrat timp de doi ani de zile, toate piesele de pe album pastrand feeling-ul R&B, care il caracterizeaza. Albumul contine 11 piese, la o parte din ele a colaborat cu Smiley, Alex, Matteo si Don Baxter. Primul single de pe album a fost „Daca dragostea dispare” care este o continuare a single-ului pe care l-a lansat impreuna cu Alex „Dragoste la prima vedere.”

De interes:  Bilanț CoVid-19, 23 ianuarie: 2.719 cazuri noi și 94 de decese

Urmatorul pas in cariera solo a fost realizarea piesei „Burning love”, care a fost hit-ul verii 2009 si a stat pe prima pozitie a Nielsen Music Chart o buna perioada de timp. A urmat single-ul „Murderer” lansat in luna ianuaria a acestui an, si a fost o continuare a piesei „Burning love”, pastrand sound-ul piesei precedente.

In 2010 a participat impreuna cu Anda Adam la selectia nationala pentru Eurovision cu piesa „Surrender”, o piesa cu sound occidental, care desi a primit voturile majoritatii sondajelor online, juriul a clasat-o pe locul 7 din 16 piese.

Connect-r este unul dintre cei mai cunoscuti cantareti de hip-hop de la noi. Piese ca „Vara nu dorm”, „Da-te-n dragostea mea”, „Vedeta mea”, „Love is the way” sau „Tren de noapte” au reusit sa devina in scurt timp hit-uri.

Sursa: wikipedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.