In anii 90, Sex and The City a provocat undele de soc cultural, infatisand cinstit femeile care se masturbeaza si folosesc jucarii sexuale. A fost vazut ca un salt imens inainte de a descompune tabuurile din jurul iubirii de sine si a sexualitatii feminine.

Fast-forward aproape doua decenii, iar tendintele predicatoare JWT Intelligence au numit 2017 anul ,,vagin-nomicilor”, deoarece exercitiile muschilor podelei pelviene, pielea vulvara si stimulatorii g-spot castiga popularitate. Multumita celui de-al patrulea val de feminism, femeile sunt incurajate sa ,,vorbeasca despre vaginele si vulvele lor mai mult ca niciodata, indiferent daca asta are legatura cu perioadele, sanatatea, sexul si masturbarea sau starea de bine”, Lucie Greene, director la nivel mondial al grupului de inovatie, JWT , a scris in 2016.

Barbatii, pe de alta parte, sunt facuti sa se simta rusinati de masturbare si de folosirea jucariilor sexuale – cel putin in opinia scriitorului Magnus Sullivan. Este autorul Mai bine decat mana: cum Masturbarea este cheia pentru un sex mai bun si o viata mai sanatoasa. De asemenea, el conduce site-ul de jucarii sexuale pentru barbati Manshop.com (vezi jucarii sexuale barbati). Pentru el, este esential ca atat barbatii, cat si femeile sa incerce aceste dispozitive, deoarece considera ca acestea ajuta la intelegerea corpului celui care le foloseste, la randul lor, ii ajuta sa fie parteneri mai grozavi.

De interes:  Dorinel Munteanu vrea in consiliul local!

Ce trebuie sa stie barbatii despre jucariile sexuale?

Jucariile sexuale sunt cel mai bun mod de a deveni un iubitor mult mai bun. Cu jucariile, puteti invata cum sa va explorati intregul corp cu mai multa rabdare si pricepere, intelegand cum sa preveniti escaladarea imediata catre masturbarea centrata pe penis.

Jucariile sexuale va ajuta sa spargeti barierele culturale intr-un cadru sigur, privat si ne ajuta sa intelegem nu numai corpurile noastre, ci si pe noi. In special pentru barbati, exista atat de multe acte care compromit conceptul de masculinitate si ,,ceea ce inseamna sa fii barbat”. Aceste ziduri culturale exista nu numai in comportamentul nostru, dar si in psihicurile noastre. Sfarsim prin a fi cum se asteapta lumea din jurul nostru, nu cum  vrem noi de fapt sa fim si aceasta este cauza unei nesigurante profunde si a unei lipse de identitate clara.

Jucariile pot ajuta barbatii sa invete sa intarzie orgasmul, sa ramana tare dupa orgasm si sa aiba orgasme multiple. Dupa ce treceti peste aceasta balbaiala mentala si experimentati acest lucru, nu va mai faceti griji sa ejaculati prea repede, sa pierdeti erectia sau sa nu primiti erectie.

De interes:  Orăvițenii au șansa de a-și schimba in bine viitorul!

Cum vor fi jucariile sexuale in viitor?

Tendintele actuale se refera la interactivitatea de la distanta, cum ar fi controlul unui dispozitiv prin internet sau prin bluetooth la o gama apropiata, texturi mai realiste asemanatoare carnii, elemente de inteligenta interactiva si artificiala, inclusiv realitate virtuala si vorbitoare, papusi si roboti aproape interactivi. Jucariile pentru femei sunt deja cu mult inaintea jucariilor pentru barbati.

Ca orice comportament, devine din ce in ce mai complex, pe masura ce devii din ce in ce mai granular. Divulgarea relatiei personale cu masturbarea si modul in care familia, cultura, psihologia si experienta se ciocnesc pentru a crea perspectiva si experienta unica ar fi o sarcina descurajanta.

Care este cea mai gresita conceptie despre masturbare?

Masturbarea este in orice fel o reflectare a identitatii voastre generale. Trebuie sa impartim placerea din identitatea sexuala. Suntem animale extrem de sexuale. Am fost literalmente construiti pentru placere si ar trebui sa ne bucuram de ea, fara rusine. Masturbarea ar trebui considerata o oportunitate de brainstorming creativ si privita ca o cale de dezvoltare personala, sanatate si pricepere sexuala, mai degraba decat ca un act rapid si recuziv de disperare.

De interes:  11 Unități de învățământ din Caraș-Severin se îndreaptă către scenariul roșu de pandemie!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.