Iubitorii de obiecte de artizanat și produse naturale au parte de o surpriză la Timișoara!

Consumatorii de alimente bio, precum și pasionații de obiecte realizate manual se pot bucura de o nouă ediție a Târgului „Produs de Cluj” la Timișoara! Târgul cuprinde o gamă extraordinar de variată de produse, de la miere de albine, la bijuterii și costume populare.

Consiliul Judeţean Cluj, prin Asociația „Produs de Cluj”, în parteneriat cu Shopping City Timişoara, organizează în Mica Vienă a IV-a ediţie a târgului dedicat artizanilor şi producătorilor locali. Evenimentul se desfăşoară între 10 și 12 mai, în intervalul orar 10.00-23.00, în parcarea Mall-ului bănăţean.

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tișe, consideră ca fiind extrem de bine-venită organizarea la Timișoara a celei de-a patra ediții a Târgului „Produs de Cluj”, proiect ce va serba, în curând, evenimentul cu numărul 100. În cei opt ani de existență, „Produs de Cluj” s-a extins, ajungând în aproape toate orașele Transilvaniei. Consiliul Județean Cluj și „Produs de Cluj” revin cu drag la Timișoara, bănățenii demonstrând în cadrul edițiilor anterioare că știu să aprecieze calitatea, tradiția și autenticul.

De interes:  Accident rutier pe DN 58B! Un autoturism s-a răsturnat in afara părții carosabile!

La acest târg sunt prezenți fermieri clujeni, dar și bănățeni, care expun miere de albine, uleiuri presate la rece, preparate din carne, caș și brânzeturi de oaie, zacuscă, dulcețuri, siropuri naturale, ceaiuri, prăjituri, ciocolată de casă și turtă dulce, toate fabricate în minifermele proprii, după rețete tradiționale. La rândul lor, artizanii oferă bijuterii lucrate de mână, costume populare, ceramică, obiecte și jucării realizate din lemn, lavandă și articole din lavandă. Pentru cei mici vor fi organizate activități specifice, iar iubitorii de folclor vor avea parte de un regal artistic susţinut de voci consacrate, dar și de tinere talente, precum și de ansambluri de dansuri populare din Cluj şi din Banat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.