Iubirea e in aer… Păcat ca bate vântul 🙂

Tragi-comic pentru multi dintre noi. Sa stii ca ai ajuns atât de aproape de o anumită persoana, sa o simti ca fiind un suflet pereche din multimea de fiinte rătăcite si in deruta. Sa te conectezi la celalalt atât repede si sa te deconectezi in secunda doi. Ca o conexiune proasta de wireless de care depinzi atât de mult. Iar atunci cand încetezi sa mai depinzi de tine esti pierdut.

Cu iubirea nu e de joaca. Am mai spus-o in nenumărate rânduri si ocazii. Deloc excepționale. De iubire trebuie sa ai grija ca de ochii din cap. Iubirea trebuie ocrotita si trebuie dezvoltată. Precum copilul nou născut si intr-o continua transformare a simțurilor, a trupului si a rostului cu care acesta a pășit in lume. Iubirea acum o ai iar acum nu o mai ai. Depinde doar de tine cum o gestionezi. Sigur, e musai sa ai si cu cine. Altminteri, morile de vânt ale sufletului se vor invarti singure in drumul tau spre celalalt.

De interes:  VIDEO Cum a scăpat CEC Bank de privatizare. Cearta dintre Ponta și Băsescu. Istoria celei mai vechi bănci, la „Culisele statului paralel”, ora 18.00

Iubirea e in aer. Inclusiv in aerul pe care il inspiri zi de zi. Dar ce poate fi mai frumos decat sa inspiri într-unul si sa expiri in doi? Numai atunci vântul aprig al inimii se liniștește, lasându-te purtat doar in bratele celuilalt.

Daca ai reușit sa prinzi iubirea, nu ii mai da drumul. Pentru nimeni si pentru nimic in lume. Pastreaz-o atent asa cum ceasul isi păstrează neîncetat limbile timpului, asa cum oamenii isi păstrează aproape îngerii si străzile praful de pași.

Iubirea e in aer. Păcat ca bate vântul…
Așadar, Închide ferestrele orgoliului, ușile trecutului, deschide-ti mintea si coboara in inima!

Citeste mai multe pe:

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.