isoterm - izolatii spuma poliuretanica

Compania Isoterm ajută bucureștenii să își izoleze casa în mod eficient cu spumă poliuretanică, astfel încât facturile la energie din sezonul rece să scadă simțitor. Este motivul pentru care se poate spune, mai în glumă mai în serios, că această firmă merită să administreze Bucureștiul.

Libertatea de a alege confortul

Pe timp de iarnă, a avea casa izolată în mod corespunzător menține căminul călduros și primitor pentru mai mult timp, ajutând astfel centrala termică sau șemineul să încălzească toate camerele mai cu spor. O casă bine izolată termic menține o temperatură constantă pentru mai mult timp, tocmai temperatura constantă fiind principalul element al confortului termic atât de râvnit de toți.

În București, a locui la casă presupune a fi liber să îți stabilești singur gradul de confort:

  • atât confort termic (să ai oricând 22 de grade în casă dacă îți place să porți mânecă scurtă chiar și când afară temperatura se află sub pragul înghețului),

  • cât și confort fonic (nu mai duduie tavanul, nu mai bate nimeni în țeava de la calorifer)

  • sau confort generat de o bună hidroizolare (un mediu impropriu mucegaiului, acarienilor).

Cum poți ajunge la acest deziderat? Lucrurile sunt simple: chemi specialiștii de la Isoterm să vină, să prepare spuma poliuretanică în aparatul special, să îndrepte pulverizatorul spre perete sau tavan sau pe o latură a podului și să pulverizeze după tehnici numai de ei știute spuma aceea care brusc se umflă și acoperă tot, astfel încât frigul să nu aibă pe unde să mai intre (tehnic vorbind, căldura este cea care iese).

De ce să alegi spuma poliuretanică?

Fiindcă varianta acesteia densă, denumită cu celulă închisă, are o densitate de cinci ori mai mare față de varianta cu celulă deschisă și față de orice alt material izolator. Deși structura ei polimerică este atât de înghesuită, odată aplicată pe pereți nu îngreunează structura, dar se poziționează ca o redutabilă barieră termică – nicio calorie nu iese, toată căldura rămâne. Desigur, există un grad de transfer termic care niciodată nu va fi chiar zero, însă pierderile de căldură sunt insignifiante.

Pe timpul verii, bariera acționează invers: nu lasă căldura de afară să pătrundă înăuntru prin structura clădirii, așa că, în interior, odată creată acea răcoare plăcută, va dăinui nu numai în living, ci în toată casa până seara, moment în care afară se răcorește din nou.

De ce să chemi în ajutor firma Isoterm?

Pentru că nivelul de profesionalism este unul ridicat, firma fiind specializată strict pe izolațiile de spumă și concentrată pe zona Capitalei. Este o veritabilă firmă de izolații din București și foarte bine pusă la punct, proiectele sale implicând tehnologii de nivel internațional, standarde asemenea și fiind toate înglobate într-un portofoliu consistent de lucrări.

De la case simple la case cu etaj, case cu etaj și mansardă la hale de diferite tipuri sau alte construcții speciale, Isoterm acceptă să aplice izolația pentru toate. Pereți, tavan, mansardă, pardoseală, poduri – suprafețe din fier, din lemn, din beton sau alt material – spuma izolatoare face ce știe mai bine: pătrunde peste tot și izolează termic, fonic și hidro.

Spuma poliuretanică elimină sau îndepărtează inclusiv umezeala, astfel că atunci când inspiri în casă răcoarea în zi caniculară și aerul călduț în zi geroasă, inspiri și un aer curat, cu mult mai puțini acarieni, zero fungi, totul curat și sănătos.

Unde mai punem că spuma poliuretanică este nepoluantă, spre deosebire de vata minerală care emană gaz pe parcursul anilor. Vedem clar că obiectul muncii este de apreciat, la fel și firma de izolații din București care îl folosește.

De interes:  CoVid-19, 14 mai: 835 de cazuri, 105 decese, 809 pacienți în ATI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.