Dezvăluire bombă despre miliardarul Ion Țiriac și relația sa cu fosta Securitate! Documentul care dovedește că fostul mare sportiv ar fi fost informator al Securității a fost publicat de solidnews.ro

„Am primit la redacție un document olograf (foto) care atestă faptul că miliardarul Ion Țiriac a devenit informator al Securității încă din 1963”, anunță solidnews.ro.

Așadar, dacă socotim faptul că Țiriac, în calitate de persoană publică, nu și-a autodenunțat niciodată această calitate de informator, putem presupune că, asemenea multora, a continuat să deservească instituțiile statului și după dispariția Securității, fapt ce l-ar face să fie, probabil, informatorul cu cea mai mare vechime din România, mai scrie aceeași publicație.

„Iată textul angajamentului scris și semnat de către Ion Țiriac:

Subsemnatul Țiriac Ion născut la 9 mai 1939, în Brașov, fiul lui Ion și al Ecaterinei, cu domiciliul în București, Str. Doamnei nr. 5, față de organele de securitate îmi iau următorul angajament:

Să ajut aceste organe în mod benevol, conștient fiind de faptul că îmi ajut patria cu anumite date ce interesează securitatea statului cu ocazia deplasărilor pe care le fac în străinătate.

Deasemeni consimt să păstrez cu strictețe acest secret, conștient fiind de faptul că divulgarea lui constituie secret de stat și se pedepsește de legile RPR.

Nu voi discuta acest lucru cu nimeni, inclusiv rude apropiate sau depărtate.

Notele pe care le voi da le voi semna cu numele de Titi Ionescu.

11.07.1963”, se arată în documentul publicat de solidnews.ro.

De interes:  Culisele statului paralel | Portul Constanța, interese ascunse și afaceri păguboase VIDEO

 

Imagine

 

Sursă foto: solidnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.