Invitație la Memorialul Ioan Schuster. Ediția din 2019 a concursului de înot masters va aduce la Reșița 85 de sportivi

Sâmbătă și duminică, Clubul sportiv de înot „Reșița 07”, în parteneriat cu Primăria Reșița si Consiliul Județean Caraș Severin organizează la Reșița, in piscina Olimpica din Complexul municipal de sport și sănătate „Ioan Schuster”, a IX-a ediție a concursului de înot masters „Memorial Ioan Schuster”. Vor participa 85 de inotători din 4 țări, sportivi legitimați la 16 cluburi de înot masters și înotători independenți.
Aceasta competiție doreste să reamintească tuturor de Hansi-baci – profesorul Ioan Schuster. Inotătorii, unii dintre ei foști elevi ai regretatului antrenor, își aduc omagiul prin organizarea anuală a unui concurs de înot masters la Reșița, orașul care a fost pe vremea regretatului Ioan Schuster un centru important al înotului românesc. Competiția se desfășoară în două reuniuni: sâmbătă, 26 octombrie, începând cu ora 14, și duminică, 27 octombrie, de la ora 9.
„Printre concurenți suntem bucuroși sa găsim foști și actuali înotători medaliați ai Campionatelor Europene si Mondiale de înot: Anca Ianoli Mitrofan, Foller Iulius Eugen, de la clubul Tribeach Brașov, Kovacs Delia, de la Gold Star Baia Mare, Stertl Cristian de la CSM Arad, dar și valoroși înotători din Ungaria, Bulgaria și, pentru prima data la Reșița, din Serbia. Este un bun prilej de revedere pentru cei care se cunosc și de petrecere a două zile pline de adrenalina în bazin, alături de toți cei care iubesc înotul”, spune Dorina Iana, președintele executiv al clubului „Reșița 07”, în finalul comunicatului de presă privind ediția din 2019 a Memorialului Ioan Schuster.

De interes:  Dracea, asistat de avocatul Iancu Toader în cel mai mare scandal de grup infracțional organizat din România - Prejudiciul este de peste 700 de milioane

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.