Întâlnire cu STATUL PARALEL la chef: Șefii din umbră către Băsescu: ”Noi suntem STATUL”. Mecanismul prin care a fost salvat Coldea

Noi suntem statul! Noi punem președintele României! Asta i-au transmis reprezentanții statului paralel lui Traian Băsescu, atunci când acesta a participat la o petrecere la care erau mulți oameni importanți. În plus, cei care se aflau la masa specială au transmis că ei reprezintă toate instituțiile statului. 

Întâlnirile secrete la ceas de seară au fost făcute publice prima data de Sebastian Ghiță, apropiat al lui Victor Ponta și, în același timp, apropiat de serviciile secrete.

Acolo erau stabilite prioritățile României în funcție de interesele celor care participau la chermezele organizate în cerc restrâns. Unul dintre șefii statului paralel era Florian Coldea, cel care, audiat în Parlament, a negat existența unei astfel de întelegeri.
”Nu înteleg aceasta sintagmă, dar mă pot referi la statul vertical pe care l-am servit”, a fost declarația lui Florian Coldea.

Soarta țării noastre era decisă inclusiv la partide de tenis organizate în locuri retrase în centrul Bucureștiului. La astfel de întâlniri participau cei mai puternici oameni ai statului, de la George Maior, Liviu Dragnea, Victor Ponta sau Vasile Dâncu.

De interes:  Bilanț coronavirus 1 februarie: 40.018 cazuri noi și 97 decese

De altfel, structura statului paralel s-a activat când Florian Coldea a trebuit să fie salvat. Astfel, George Maior l-a rugat pe Gabriel Oprea să îl ajute pe șeful operativ al SRI iar rugămințile au ajuns la Radu Stroe, fost șef al Comisiei Parlamentare de control al SRI, care a rezolvat problema. Ulterior, Stroe a fost premiat cu functia de ministru de Interne, dar la scurt timp a fost dat afară din PNL, de Crin Antonescu, care l-a acuzat de tradare.

Toate expresiile folosite în astfel de întâlniri le regăsim într-un discurs celebru al unui mafiot Italian.
”Le este teamă, atât. Dar de noi le este şi mai teamă. Noi, corleonezii, contra statului. Corleonezii nu au nevoie de stat! Sunt 30 de ani de când facem legea fără să fie nevoie să o scriem şi suntem noi cei care o impunem. Noi decidem cine o mierleşte şi cine trăieşte, cine primeşte contractele şi cine moare de foame, cine trebuie să meargă la Roma şi cine rămâne aici. Toţi trebuie să trateze cu mine! Aici Statul sunt eu!” – Toto Riina.

De interes:  Bilanț coronavirus: 1.319 de cazuri noi și 80 de decese. Vezi situația pe fiecare județ

Asta ne duce cu gândul că statul paralel era un stat mafiot, iar membri acestei grupări nu făceau nimic altceva decât să își protejeze exclusiv interesele proprii. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.