Mii de timișoreni aleg să petreacă weekendul în mall-urile din Timișoara. În parcarea celui situat în sudul orașului a avut loc un accident grav.

În parcarea mall-ului este găzduit un parc de distracții, pe perioada sărbătorilor de iarnă. Printre instalațiile destiante distracției se numără și un leagăn care, printr-o mișcare tip pendul, îi înalță pe cei care aleg acest tip de distracție la mare înălțime.

O femeie de 53 de ani a ajuns la spital după ce s-a lovit  în timp ce se afla în acesta. Femeia , care se afla în parcul de distracții alături de soț și copil, nu a reușit să-și prindă la timp centura de siguranță. Cei aflați în apropiere au încercat să-l avertizeze pe cel care maneva instalația, dar acesta nu i-a auzit.

Femeia s-a lovit de cadrul instalației și a leșinat. La fața locului a ajuns un echipaj SMURD care i-a acordat primul ajutor. Polițția a deschis o anchetă.

De interes:  România este pe locul 9 în UE la risipă alimentară. Zilnic, aruncăm o porție de mâncare la gunoi! Cum reducem risipa alimentară? – Banat FM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.