In cuplu nu exista Super Eroi

in-cuplu-nu-exista-super-eroi

Intr-o relatie de cuplu au existat mereu un el si o ea. Un el care a oferit mai mult si a primit mai putin … sau invers. Din nefericire, aceasta este realitatea crunta si purul adevăr. Un adevăr din ce in ce mai șters si camuflat de numeroasele măști pe care fiecare partener le poarta cu „grija” si pe care uita sa le dea jos atunci cand ajunge acasă.

Se spune ce cel care iubeste „mai mult” este si cel mai fericit. Teoretic este posibil. Dar practic … Dureros de practic. Este o alta poveste. O poveste care se transforma intr-un film de acțiune prost regizat. Un film cu un super erou in rolul principal si „personajul negativ” sau „The Bad guy” in rolul secundar. Super eroul care isi deschide trompele inimii, isi împraștie sufletul si se arunca in focul iubirii pentru cel care s-a auto proclamat peste noapte: „sufletul pereche”.

De interes:  Bilanț coronavirus: 620 de cazuri noi și 86 de decese. Vezi situația pe fiecare județ

Super eroul nostru este cel care le face si le îndura pe toate in numele unei iubiri imature. Super eroul nu este decat eroul căzut la datorie. Vrăjit, aburit si manipulat de promisiuni, vorbe frumos îmbrăcate si săruturi furate in pauzele de cearta sau „Amor”.

Un martir care suferă in tăcere si înghite in sec fiecare pastila otrăvitoare servita de partenerul iubit. In dragoste si război totul e permis. Inclusiv sa te pierzi pe tine pentru celalalt. Curat martirisim si curat iubire. Important este sa te trezesti mai repede si sa renunți. Însă nu la tine, ci la o iubire toxica si la un partener novice in arta de a oferi dar un expert desăvârșit in a primi.

In iubire nu exista super eroi. In niciun caz acei eroi care se sacrifica necondiționat pentru binele celuilalt.

In cuplu exista doar un El si o Ea iar adevăratul erou este… Iubirea!

Citeste mai multe pe:

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu

De interes:  Află tot ce trebuie să știi despre calculatoarele refurbished. Avantaje pentru care se merită să le cumperi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.