Impreuna – Banateanul.ro titleonly| sound factory

Impreuna

Stii ca esti pe aceeasi lungime de unda cu Ea atunci cand iti raspunde inainte sa o intrebi. Cand vorbiti fara intrerupere despre tot si toate. Va pierdeti si va regasiti in aceeasi secunda. Daca Ea iti spune ca e fericita cu tine atunci totul e perfect. Daca tu esti fericit cu Ea atunci va completati. Sunteti asemenea pieselor de puzzle care se unesc perfect. Doua piese de suflet care au incetat sa se mai caute si au invatat sa se gaseasca. Doua piese perfecte, intregi si inseparabile. Sunteti doi intr-unul si niciodata altfel. Tu esti suflarea fara de care Ea nu poate sa isi ia avant iar Ea e vibratia fara de care tu nu poti simti.

Nu puteti unul fara celalalt si nici nu ati avea cum. Va slefuiti reciproc asemenea diamantului fin, taiat in sticla. Atunci cand unul inspira, celalalt expira. Cand unul sopteste, celalalt asculta iar cand amandoi iubiti, lumile voastre se contopesc si se transforma. Lumea ta devine a ei iar lumea ei devine a ta. E un schimb de lumi.

De interes:  Bărbat bătut crunt pe stradă, într-o localitate din Timiș. Agresorii l-au lăsat leșinat

Ati incetat sa mai plangeti si ati inceput sa zambiti usor. Orele au uitat sa mai fie numarate iar ceasul de pe mana e acum un accesoriu inutil. Decorul nici nu mai conteaza. E ca si cum v-ati decupa din tot acest tablou. Un tablou pictat in amintiri si lacrimi.

Asta e Iubirea. Un tablou in care nu mai conteaza ce culori folosesti. Atata timp cat ajungi sa canti muzica ochiului si sa poti simti ritmul inimii!

Citește mai multe pe:

www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.