idei de cadouri de 8 martie

Chiar dacă luna martie este marcată de sărbători dedicate femeilor și mamelor din viața noastră și bărbații se pot bucura de mici surprize în această lună.

 

Se știe deja faptul că dacă femeia este surprinsă de cadourile primite, bărbatul este fericit și satisfăcut pe deplin pentru că și-a mulțumit partenera.

Martie vestește primăvara și este în mare parte destinată femeilor, însă mulți bărbați sunt născuți, prin puterea destinului sau ironia sorții, chiar de 1 sau de 8 martie. Așadar, și femeile pot căuta cadouri pentru bărbați în această lună.

Fie că iubitul tău își aniversează ziua sau doar vrei să-i mulțumești pentru cât de atent și grijuliu este te poți orienta spre cadouri de tip experiență pentru el.

  • Cazare în Wonderland cu echitație – Clujul este un oraș care are multe de oferit, mai ales cuplurilor și îndrăgostiților. Un tărâm de basm vă așteaptă să vă bucurați în doi de tot ce poate să vă ofere. Dealul Feleacului deține o priveliște panoramică uimitoare, iar pentru experiențe de neuitat puteți opta, opțional și pentru o plimbare cu balonul, o plimbare cu trăsura sau masaj anticelulitic cu miere de albine.
  •  

  • Vizitează mijlocul Harghitei – pasionați de etnografie, iar în timpul liber vizitați muzee? Vă place să aflați cât mai multe detalii despre trecut și strămoși? Atunci un city break în inima ținutului Secuiesc este potrivit pentru relația voastră. Veți avea parte de ateliere de olărit, vizitarea caselor și atelierelor meșteșugărești, cât și de explorare a două muzee( unul de etnografie, iar celălalt de fotografie): Vizită la Muzeul Haáz Rezső – artă, istorie locală și științe naturale, dar și Muzeul Foto Kováts, singurul muzeu de fotografie din Europa care funcționează exclusiv pe bază de lumini naturale.
  •  

  • Traseu off-road acompaniat de city break romantic într-un conac pare a fi una dintre cele mai grozave idei de cadouri de 8 martie. Așadar, îmbinați utilul cu plăcutul, cât și pasiunile amândurora și distrați-vă în doi. Un weekend doar voi, la un hotel de 5 stele, cât și experiența matinală ce începe cu un taseu off-road al cărui parcurs se sfârșește la rezervația de urși de la Zărnești va fi tot ce aveți nevoie. O astfel de evadare de cotidian va aduce un plus de adrenalină, cât și romantism în viața de cuplu.
  •  

Adesea de surprizele pentru femei se bucură și bărbații, așadar alegeți cadouri inspirate pentru a duce relația departe de zona monotoniei.

De interes:  Te-ai obisnuit cu purtarea mastii de protectie?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.