București, 25 octombrie 2022 – Huawei Consumer Business Group vine cu un nou val de reduceri surprinzătoare și oferte avantajoase toamna aceasta, toate destinate iubitorilor de gadgeturi, tehnologie și inovație. În perioada 24 octombrie – 18 noiembrie, utilizatorii pot profita de numeroasele beneficii și reduceri de până la 50% pe Huawei Store.

Huawei anunță campania Black Friday cu primele promoții Early Bird. Printre gadgeturile aflate la reducere se găsesc HUAWEI WATCH 3 Brown, la prețul promoțional de 849 lei și smartphone-ul HUAWEI nova 8i Silver, la prețul de 749 lei, ambele beneficiind de o reducere de 50%, de la 1.699 lei, respectiv de la 1.499 lei. Pentru cei ce preferă totuși un ecran mai mare și au nevoie de un dispozitiv mai puternic decât o tabletă, HUAWEI MateBook D 14, Intel i3, Generația a 11-a, 8+256, Windows 11, în varianta de culoare Space Gray vine la prețul de 1.999 lei, cu o reducere considerabilă de 1.400 lei.

De interes:  Dosarul "10 august" a fost clasat parțial. Șefii Jandarmeriei, scoși de sub urmărire penală

De asemenea, toți utilizatorii care se abonează la newsletter pe Huawei Store, în perioada 24 – 31 octombrie, intră automat în tragerea la sorți  pentru a câștiga unul dintre cele 8 HUAWEI WATCH 3 Pro Classic pe zi.

Așadar, Huawei începe avalanșa reducerilor de toamnă, cu 26 de zile de campanie, oferind în perioada 24 octombrie – 18 noiembrie premii și discounturi de până la 50% tuturor utilizatorilor.

Utilizatorii pot găsi mai multe detalii despre această campanie, dar și despre surprizele ce urmează în săptămânile următoare aici: https://consumer.huawei.com/ro/offer/promotii-black-friday-huaweistore/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.