HUAWEI Store pornește campania de Black Friday cu reduceri de până la 50% și oferte avantajoase

București, 25 octombrie 2022 – Huawei Consumer Business Group vine cu un nou val de reduceri surprinzătoare și oferte avantajoase toamna aceasta, toate destinate iubitorilor de gadgeturi, tehnologie și inovație. În perioada 24 octombrie – 18 noiembrie, utilizatorii pot profita de numeroasele beneficii și reduceri de până la 50% pe Huawei Store.

Huawei anunță campania Black Friday cu primele promoții Early Bird. Printre gadgeturile aflate la reducere se găsesc HUAWEI WATCH 3 Brown, la prețul promoțional de 849 lei și smartphone-ul HUAWEI nova 8i Silver, la prețul de 749 lei, ambele beneficiind de o reducere de 50%, de la 1.699 lei, respectiv de la 1.499 lei. Pentru cei ce preferă totuși un ecran mai mare și au nevoie de un dispozitiv mai puternic decât o tabletă, HUAWEI MateBook D 14, Intel i3, Generația a 11-a, 8+256, Windows 11, în varianta de culoare Space Gray vine la prețul de 1.999 lei, cu o reducere considerabilă de 1.400 lei.

De interes:  Două comune din Timiș, printre localitățile cu cea mai mare rată de vaccinare anti Covid din țară

De asemenea, toți utilizatorii care se abonează la newsletter pe Huawei Store, în perioada 24 – 31 octombrie, intră automat în tragerea la sorți  pentru a câștiga unul dintre cele 8 HUAWEI WATCH 3 Pro Classic pe zi.

Așadar, Huawei începe avalanșa reducerilor de toamnă, cu 26 de zile de campanie, oferind în perioada 24 octombrie – 18 noiembrie premii și discounturi de până la 50% tuturor utilizatorilor.

Utilizatorii pot găsi mai multe detalii despre această campanie, dar și despre surprizele ce urmează în săptămânile următoare aici: https://consumer.huawei.com/ro/offer/promotii-black-friday-huaweistore/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.