Horia Brenciu colaborează pentru prima oara cu JO și lansează împreună „Ochelari de soare”, o piesă fresh, perfectă pentru sezonul estival | Official Video

Horia Brenciu colaborează pentru prima oara cu JO, una dintre cele mai îndrăgite voci feminine ale momentului, și lansează împreună „Ochelari de soare”, o piesă fresh, perfectă pentru sezonul estival.

Piesa a fost compusă de Horia Brenciu alături de Ivan Caragia, Vlad Popescu, Ana Stancu și Andreea Miclici, iar videoclipul a fost filmat la malul mării, în regia lui Iura Luncașu.

„Ochelari de soare” nu este doar o piesă de vară, așa cum se spune, ci și o invitație la eliberare din cotidian. Ține și de tine să-ți transformi visele în realitate. Ca să faci un lucru mai nebun, cum ar fi o escapadă cu barca pe mare, îți trebuie doar un mic imbold. În ceea ce privește colaborarea cu JO, vă pot spune că atunci când compuneam această piesă nu știam ce partener muzical voi avea. Acum, când o ascult, nu-mi imaginez o voce, o prezență și un zâmbet mai potrivite ca cele ale lui JO. Ne știm de mult timp, ne simpatizăm, consider că are un timbru absolut special și… soția mea a fost de acord să plec în valuri cu JO”, a spus Horia Brenciu.

De interes:  Un caz confirmat de tuberculoză la un liceu din Caransebeș – BANAT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.