Herastrau, taram de poveste si de confort maxim

Herastraul este frumos in orice anotimp. Primavara el atrage prin verdele crud si prin mangaierea placuta a razelor solare. Aleile sale incep din nou sa fie populate si tot ce este viu iese la soare si se rasfata. In parc se aud din nou glasurile cristaline ale copiilor, ciripit de pasarele si latratul cainilor fericiti ca au parte de o plimbare alaturide stapanii lor.

Vara gafaitul vaporului care stabate lacul de la un capat la altul reprezinta unul dintre punctele de atractie ale lacului, dar la fel de ispititoare sunt restaurantele in forma de vapoare si luminile care se preling in luciul lacului.

Ratele aluneca linistite pe oglinda apei, iar omul este fascinat de spectacolele acvatice.

Herastraul este plin de trandafiri parfumati, iar personalul obisnuieste sa ofere flori celor care vin dimineata in parc.

Toate sectoarele parcului sunt interesante: grupul statuilor aminteste de personalitatile care au marcat istoria si cultura, in timp ce zona masinutelor, trenuletelor si a locurilor de joaca atrag copiii. Mai sunt si chioscurile pline de bunatati. Aici sunt zeci de tentatii pe metru patrat.

De interes:  INTERVIU - Prof. dr. Ioanel Sinescu, șeful Clinicii de Transplant Renal de la Spitalul Fundeni: Ce presupune procedura de transplant renal în România

Chiar si privitorii cuminti care nu cheltuiesc un ban pe placerile lor sunt sedusi de salciile pletoase care se scalda in apa lacului.

Ar fi un noroc ca indragostitii de Herastrau sa gaseasca apartamente de vanzare Bucuresti in aceasta zona care exercita asupra lor o influenta benefica. Multi se incarca energetic cand vin in Herastrau, apoi merg la Muzeul Satului sa isi aminteasca de cei dragi lasati la sute de kilometri de Bucuresti.

Aici se pot creste in liniste copiii si in aer curat pentru ca parcul este aproape si isi pastreaza frumusetea si in zilele de toamna in care totul este colorat si melancolic. Iarna, cand ninge, parintii isi trag copiii cu saniutele pe aleile sigure, iar micutii chiuiesc de bucurie.

Apartamente de vanzare Herastrau se gasesc din belsug si ar fi pacat ca persoanele pentru care aceasta zona inseamna confort maxim sa rateze aceste locuinte de lux!

Multe dintre apartamente se afla in blocuri noi, finalizate in anul 2021 si sunt recomandate pentru responsabilitatea pe care o are dezvoltatorul de a respecta noile norme devenite obligatorii in constructii.

De interes:  Doi copii și mama lor au murit după ce în bloc s-a dat cu pesticide

In prezent, constructorii trebuie sa construiasca tinand cont de urmatoarele aspecte:

-rezistenta cladirilor la cutremure, furtuni si incendii. Materialele sunt tratate cu substante ignifuge si in plus, sunt usoare si rezistente in acelasi timp.

– locuintele sa fie securizate ca infractorii sa nu poata patrunde. Tamplaria si usa metalica a apartamentului nu pot fi fortate si nici deschise din afara.

-locuintele trebuie sa fie eficiente din punct de vedere termic si energetic. Izolatia eficienta impiedica risipa agentului termic sau sporirea consumului de energie al aparatului de aer conditionat. In plus, ferestrele mari, cat un perete asigura iluminatul natural pana cand se insereaza si ofera un spectacol fascinant din casa in orice anotimp.

-existenta unor spatii generoase de depozitare ca in casa sa fie loc suficient si curatenie maxima. Boxa este inclusa in pretul apartamentului ca si locul de parcare. In blocurile de lux, locurile de parcare sunt subterane, acesta fiind un alt mare avantaj.

De interes:  S-a dat alarma după ce s-a semnalat un incendiu la Centrul școlar pentru educație incluzivă Constantin Pufan din Timișoara

-finisajele sunt de lux, dar si de calitate premium.

Dezvoltatorii au gandit noile locuinte ca fiind pregatite pentru mutarea cumparatorilor in ele in cel mai scurt timp. Mobila de lux este facuta pe comanda la indicatiile arhitectului, de aceea totul se armonizeaza perfect.

Toate lumea isi doreste o asemenea casa in care sa nu mai aiba nimic de facut si de investit. Parca toate grijile au fost preluate de dezvoltator, de aceea o asemenea oferta nu trebuie sa fie ratata sub nicio forma.

Herastraul este un taram de poveste care ofera fericire celor care aleg sa se stabileasca aici.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.