După trei etape disputate în Liga Zimbrilor, nou-promovata CSM Reșița are în cont un singur punct, acela obținut în runda inaugurală, pe teren propriu, contra formației din Buzău. A urmat partida dezamăgitoare cu CSM Bacău, și un meci bun în deplasare, la Steaua București – acolo unde elevii lui Ilie Vaidasigan au pierdut după un joc strâns, încheiat cu avantaj de un gol pentru steliști. Acum, Reșița se pregătește pentru o nouă reîntâlnire cu fanii de acasă: mâine după-amiază, reșițenii vor lupta pentru trei puncte cu Minaur Baia Mare.

„Avem meci acasă cu o grupare de tradiție din handbalul românesc. E o echipă solidă, cu un antrenor străin care a venit din campionatul Franței și a implementat o nouă strategie. Sperăm din tot sufletul să aducem prima victorie din acest campionat, și ne dorim ca spectatorii să fie aproape de noi, să vină în număr cât mai mare, le promitem că vom da totul pe teren pentru victorie”, a declarat antrenorul reșițean Ilie Vaidasigan.

De interes:  De ce trebuie să ții cont înainte să începi să te joci la păcănele online?

Pentru meciul cu Minaur, revine în lot și Claudiu Dediu, care a lipsit la București din cauza unei întinderi musculare. Partida CSM Reșița – Minaur Baia Mare, joc care contează pentru etapa a 4-a, se va disputa duminică după-amiază, de la ora 17.00, în Polivalenta reșițeană. După primele trei etape, CSM Reșița ocupă locul 11, cu un singur punct în cont, în timp ce adversara din Baia Mare se află pe 5, cu un total de 7 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.