71 de locuri de muncă sunt vacante în Banatul de munte

71 de locuri de muncă sunt vacante în Banatul de munte.

Cele mai multe (26) sunt la Reșița, unde angajatorii pun la dispoziția celor aflați în căutarea unei slujbe 10 posturi de lăcătuș construcții metalice și navale, câte 5 posturi de lăcătuș și sudor, 2 de șofer autocamion și câte un post de tâmplar universal, manipulant mărfuri, consilier în management și femeie de serviciu. La Oțelu Roșu sunt vacante câte 10 posturi de montator, reglor și depanator de aparate și echipamente electronice și operator la mașini-unelte cu comanda numerică și 5 de manipulant marfă. La Caransebeș este nevoie de 7 operatori la roboți industriali și 1 îngrijitor spații verzi.

La Băile Herculane angajatorii caută câte un agent securitate, ajutor bucătar, ajutor ospătar, chelner și asistent manager. La Bocșa e nevoie de câte 1 un coafor și-o secretară și la Oțelu Rosu de 2 legători manuali, un pizzar, un șofer autoturism și un încărcător-descărcător.

De interes:  Reacția Patriarhului Daniel după interzicerea pelerinajului la Sfânta Parascheva

Situaţia detaliată a locurilor de muncă vacante este disponibilă pe site-ul www.anofm.ro la sectiunea dedicata AJOFM Caraş-Severin – Persoane fizice – Locuri de munca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.