Handbaliștii reșițeni au început antrenamentele! Nume noi în lotul rossonerilor


Echipa de handbal CSM Reșița s-a reunit astăzi pentru primul antrenament. Rossonerii și-au complet echipa cu cinci noi nume și speră să se mențină în Liga Națională.
Handbaliștii reșițeni au dat startul pregătirilor pentru noul sezon competițional în Liga Națională. Aceștia s-au reunit pentru primul antrenament pe stadionul din Valea Domanului, iar lotului rosonerilor s-au adăugat 5 nume noi. Pentru rossoneri urmează meciuri de verificare cu Politehnica Timișoara, Dinamo București și CSM Bacău precum și un turneu la Turda.
Ne-am reunit și avem unele noutăți în cadrul lotului. Am reușit să aducem cinci jucători noi. Trei dintre ei au participat la primul antrenament: Claudiu Dediu, Dușan Trifkovic și Lucian Ignat. Andrei Santeiu și Shota Tevzadze se vor alătura lotului peste câteva zile. Suntem nerăbdători să începem un nou sezon. Pregătirea am început-o afară, pe stadionul din Valea Domanului, iar pe parcurs vom intra și în sala de forță și în Sala Polivalentă. Peste două săptămâni vom începe meciurile amicale. Vom disputa două jocuri cu Politehnica Timișoara, unul la Reșița (26 iulie) și celălalt la Timișoara (27 iulie). La începutul lunii august, mai exact pe data de 1 și 2 vom disputa un turneu la Turda. De asemenea, pe 11 august vom juca un meci la Reșița cu campioana Dinamo București, iar pe 15 august vom întâlnit tot acasă CSM Bacău. Acesta este programul echipei în perioada următoare. La sfârșitul lunii august vom începe campionatul, iar în primele două etape vom întâlni acasă echipele de handbal din Buzău și din Bacău. Sperăm să începem acest campionat cu dreptul. Staff-ul tehnic este același: Cristian Ionescu, Irinel Dumitru, Cristi Pătru (președintele secției) și Mihai Rohozneanu (coordonatorul secției). În viitorul sezon ne propunem să rămânem în Liga Națională și am încercat să menținem același nucleu de jucători ca și în sezonul trecut. Sperăm ca jucătorii pe care i-am adus în această vară să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul”, a declarat Ilie Vaidasigan, antrenorul echipei reșițene.
Lucian Ignat a revenit de la turda și s-a alăturat jucătorilor reșițeni.
Handbaliștii reșițeni vor efectua în această săptămână antrenamente zilnice la stadionul Mircea Chivu, în sala de forțe de la Universitatea Eftimie Murgu și în sala polivalentă din municipiul de pe Bârzava.

De interes:  La multi ani, Jerry Lee Lewis! – Banat FM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.