147 de locuri au rămas neocupate în liceele din Caraș-Severin


147 de locuri au rămas neocupate în liceele din Caraș-Severin în urma repartizării computerizate. După afișarea rezultatelor repartizării pe unitățile de învățământ, astăzi s-a dat startul înscrierilor în calsa a IX-a.
Nici profilul matematică-informatică nu mai are căutarea ca pe vremuri, sau cel puțin la Colegiul Național „Mircea Eliade” și la Liceul „Hercules” din Băile Herculane unde au rămas câte 6 locuri neocupate. Neocupate au rămas și locuri la specializările mecanică Liceul Tehnic din Reșița, Liceul Bănățean Oțelu Roșu și Liceul Tehnologic „Decebeal” din Caransebeș. În total 147 de locuri libere au rămas neocupate în Banatul de munte în diverse domenii.
Cei care au ales Colegiul Național „Traian Lalescu” din Reșița au venit încă din prima zi a înscrierilor pentru a-și confirma opțiunea și pentru a fi siguri că vor urma programul de studii pe care și l-au ales.
În perioada 31 iulie – 1 august vor fi repartizati absolvenții clasei a VIII-a care nu au participat sau nu au fost repartizați în etapa anterioară, care nu s-au înscris în termen sau care și-au încheiat situația școlară ulterior etapei anterioare.

De interes:  Principalul suspect în cazul crimei de la Gara de Nord din Timișoara, prins în Grecia

foto arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.