Haideți să o ajutăm pe Teo! – Banat FM sound factory

Haideți să o ajutăm pe Teo!


Elevii Școlii Gimnaziale Numărul 2 au arătat nu doar că sunt buni la învățătură, ci și că sunt alături de cei aflați în nevoie. Astfel la sfârșitul săptămânii, au organizat în curtea unității de învățământ un târg de jucării sub motoul „Haideți să o ajutăm pe Teo”,
În cadrul evenimentului, școlarii și-au vândut din lucruri pentru a aduna bani pentru Teodora Vodă, fetița care suferă de mielodisplazie și care a fost supusă unui transplant medular în toamna anului trecut dar mai are o cale lungă de parcurs spre recuperare. Fetița se află încă în Italia împreună cu mama sa și are nevoie de fonduri pentru tratament, chirie și hrană.
În total, la finalul zilei, elevii Școlii Gimnaziale Nr. 2 au reușit să strângă, atât din vânzarea propriilor jucării, cât și din alte donații, o sumă de 1000 de euro, bani care vor merge direct în contul Teodorei.
Târgul de Jucării a fost organizat în cadrul proiectului „Bucuria de a dărui”, ajuns la ediția a IX-a, organizat de Școala Gimnazială Nr. 2 Reșița, în colaborare cu Salvați Copiii, Filiala Caraș-Severin, și coordonat de prof. înv. primar Eufemia Jurca.

De interes:  Un copil de doi ani a murit după ce a căzut de la etajul nouă al unui bloc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.