Grindeanu vrea să vadă căile ferate din elicopter – Bătaie de joc la adresa românilor care stau în coloană pe Valea Prahovei

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, va efectua, miercuri, o vizită de lucru pe șantierul căii ferate Brașov – Sighișoara. 

Pentru că timpul nu îi permite, iar coloanele auto pe Valea Prahovei se întind pe zeci de kilometri, căci, asemenea predecesorilor săi, nici Sorin Grindeanu nu a făcut nimic pentru construirea unor variante ocolitoare la stațiuni, ministrul va descinde din elicopter pe șantierul feroviar. Surse neoficiale care au anunțat vizita menționează că elicopterul folosit va fi cel al Administrației Prezidențiale, utilizat și de Klaus Iohannis. Vizita va avea loc undeva pe sectorul Apața – Cața, după care va continua spre Simeria și Arad.

Vizita pe Brașov – Sighișoara, neanunțată

Deplasarea nu este anunțată oficial pe site-ul Ministerului Transporturilor, secțiunea Agenda Publică. Acest fapt nu e de mirare, mai ales că ultimul eveniment anunțat din agenda ministrului a fost în data de 4 mai 2023. De presupus că în cele trei luni scurse de atunci agenda ministrului Transporturilor a inclus și alte evenimente ce ar fi meritat anunțate public, căci nu s-a ocupat timp de trei luni doar de probleme personale.

De interes:  Bilanț coronavirus: Aproape 17.000 de infectări în ultimele 24 de ore

Citiți continuarea pe clubferoviar.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.