Vrei ca interioarele tale sa capete un aspect modern? Iti plac detaliile colorate care dau camerelor un caracter aparte? Iti pasa de durabilitatea materialelor de finisare utilizate? Daca da, alege gresie si faianta Stracciatella care iti vor satisface toate asteptarile. Aceasta linie impresionanta de placi ceramice a producatorului spaniol a devenit un hit interior incontestabil in ultimul sezon. Aspectul lor se refera la popularul terrazzo din anii 80. Moda pentru acest tip de finisaj revine, dar de data aceasta poate fi inlocuita cu placi de faianta si gresie care sunt convenabile de transportat si asezat.

Placile de gresie si faianta Stracciatella au o schema de culori uniforma si stralucitoare si fragmente multicolore de terrazzo incorporate. Acest lucru da un efect unic. Pe langa valorile estetice exceptionale, marele avantaj al acestei solutii este si versatilitatea. Acest tip de gresie si faianta poate fi utilizat pe aproape toate suprafetele. 

Pot fi folosite pentru pardoseala si peretele baii, precum si pentru living si bucatarie, sufragerie sau hol. Se imbina perfect cu interioare usoare, spatioase, lemn natural, gri si accesorii subtiri, pastelate. 

Sunt rezistente la daune si au o clasa ridicata de abraziune. In plus, poti indeparta rapid orice murdarie de pe ele si le poti mentine curate. Sunt usor de aranjat si, datorita rectificarii, necesita o cantitate mica de mortar. De asemenea, gresia Straciatella poate functiona bine ca dale de terasa. 

Datorita rezistentei la inghet, acestea sunt potrivite si pentru utilizare in exterior. Cele mai frumoase aranjamente cu participarea placilor ceramice Stratiacella, sunt create in combinatie cu accente puternice de culoare, accesorii albe si negre. 

Gresie si faianta Stracciatella – Idei de design

O nota importanta este faptul ca gresia si faianta Stracciatella este cea mai tare tendinta de design interior, folosita de multi designeri, si astfel, merita fara indoiala, sa o ai acasa. Terrazzo este un material uitat si subestimat de multi ani. Istoria sa dateaza din antichitate, dar isi datoreaza faima cu cateva sute de ani in urma, cand decora podelele venetiene. 

Moda acestui material a revenit in a doua jumatate a secolului al XX-lea, reducandu-l la rolul unei placari ieftine pentru interioarele de utilitate publica, pe care multi oameni o asociaza cu kitsch-ul si regimul trecut. In prezent, arhitectii si designerii de interior sunt din ce in ce mai dispusi sa foloseasca solutii neconventionale, care confera interioarelor un caracter extrem de original. Ochii designerilor s-au indreptat catre Terrazzo, cunoscut si sub numele de Terrazzo Stracciatella. 

Arcana Stracciatella sunt placi ceramice de cea mai inalta calitate al al caror design se refera direct la aparitia pardoselilor venetiene. O astfel de propunere neobisnuita va functiona in orice interior indraznet si modern. 

Aspectul placilor de pardoseala si perete Stratiacella Arcana, se refera la Terrazzo extrem de valoros realizat manual de catre mesteri ai mestesugului. Culoarea deschisa, alb-crem a placilor este marcata cu desene dispuse neregulat de resturi colorate de piatra. O astfel de compozitie face ca suprafata aranjata cu ajutorul lor sa fie extrem de interesanta.  

De interes:  Iluminat Stradal LED

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.