George Simion și Iulian Bulai, un nou scandal în direct. Ce și-au spus cei 2 politicieni la Realitatea Plus

Polemica a izbucnit după ce Iulain Bulai, într-o intervenție telefonică în emisiunea „Controversat”, a afirmat că George Simion n-ar fi primit nicio invitație la ședința comună a parlamentelor din cele 2 țări. 

BULAI:  Nu i se va permite pentru că nu-l lași pe prietenul lui Putin al lui Dodon și al tuturor rusofililor să intre în țară neinvitat, la o adunare bilaterală a celor 2 Parlamente.

SIMION: Cum adică mă duc neinvitat?! Mă duc acolo într-o delegație oficială din care fac parte, ca urmare a unei invitații a Parlamentului Republicii Moldova către Parlamentul României. Sunt lider de grup parlamentar.

Ce poziții pro-Dodon am eu, când interdicția de a intra în Moldova mi-a fost pusă pe vremea când Dodon era președinte? Domnul Bulai, de altfel, într-o altă intervenție la Realitatea, vorbea despre așa-zisa Basarabia.  

BULAI: Stai acasă, nu ești invitat, nu te-a invitat nimeni, nu te duce să faci scandal la graniță, că nu ajută nimănui, nici măcar ție. Nu au trimis invitații către toți parlamentarii. nu te ajută nici pe tine, nici Parlamentului, nu te autoinvita, dacă nu te-a invitat nimeni

De interes:  Prognoza meteo pe 4 săptămâni – Cum va fi vremea la început de septembrie

SIMION: Eu cred că Bulai ar trebui să știe că atunci când eu când luptam cu Dodon, cu Plahotniuc, el era în Norvegia.

BULAI: Nu poți să te duci în Moldova cu mesaje ambigue, când oamenii cei mai importanți din partidul tău dau mesaje clare pro-Putin și pro-Rusia. constant. Liniștește-te, înțelege că ești depășit.

SIMION: Dacă noi ne-au trimis o invitație, noi ne vom duce, erste o probă de europenism pentru Maia Sandu.”

Simion și Bulai au fost deseori protagoniștii unor confruntări spumoase, chiar cu jigniri, iar în aprilie anul acesta, liderul AUR chiar l-a urecheat pe oponentul său din USR, episodul fiind chiar filmat.

Bulai l-a reclamat la Comisia juridică a Parlamentului, iar după câteva zile Simion și-a cerut scuze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.