Frământări în PSD Timiș. Unii pleacă, altii vin

După ce zilele trecute scena politică timișeană era surprinsă de decizia, aparent inexplicabilă, a președintelui PSD Timiș de la acea oră, Călin Dobra, de a renunța la șefie, acum se petrec alte lucruri despre care social democrații preferă să nu intre în prea multe amănunte.

După ce Călin Dobra și-a dat demisia de la sefia județeană a partidului, el a publicat pe Facebook o postare din care se înțelegea că a făcut acest gest pentru a se dedica, încă de pe acum, pregătirii candidaturii sale pentru încă un mandat în fruntea CJ Timiș.

Președinte interimar al filialei a fost desemnat deputatul Alfred Simonis. După o întâlnire de partid acesta a declarant că social-democraţii timişeni şi-au exprimat sprijinul pentru Sorin Grindeanu dacă acesta va dori să candideze pentru vreo funcţie la viitorul Congres al partidului, dar a precizat că acesta doar a ascultat propunerile.

„Pe Sorin Grindeanu l-am invitat eu la o discuţie de final de an cu colegii din Timiş. A fost bucuros că l-am invitat, noi – bucuroşi că a venit. Nu s-a întâmplat mare lucru. A fost o discuţie în care l-am invitat dacă vrea să candideze. A fost de acord toată lumea că, dacă Sorin Grindeanu doreşte să candideze la vreo funcţie în Congresul Naţional al PSD, are tot sprijinul Filialei Timiş a PSD. În rest, au fost discuţii libere. Sorin Grindeanu doar a ascultat, nici nu a acceptat, nici nu a respins propunerea noastră, nici nu a hotărât dacă se reînscrie sau nu în partid, nu a menţionat dacă îşi doreşte sau nu să candideze. Este doar ceea ce ne dorim noi”, a afirmat Alfred Simonis.

De interes:  Alexandra Păcuraru: Unirea românilor a venit ca un act firesc, dar nu fără lupte care au clădit această națiune

Sorin Grindeanu a fost exclus din PSD în 2017, după ce a refuzat să-și depună mandatul de prim ministru, așa cum îi cereau liderii de atunci ai partidului.

The post Frământări în PSD Timiș. Unii pleacă, altii vin appeared first on Realitatea de Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.