Fostul șef ANI, Horia Georgescu, reacție față de afirmațiile lui Nicușor Constantinescu, la Culisele Statului Paralel

Fostul şef al Agenției Naționale de Integritate, Horia Georgescu, a respins acuzațiile lansate de fostul șef al CJ Constanța, Nicușor Constantinescu, la adresa tatălui său, într-un interviu în exclusivitate acordat Ancăi Alexandrescu, la Culisele Statului Paralel. Georgescu a afirmat că nimic din ceea ce a spus Constantinescu nu este adevărat. 

„Îl compătimesc pe Nicușor Constantinescu, este într-o situație grea. Nu-l cunosc și nu l-am cunoscut vreodată. Cu atât mai mult, sunt convins că nu-l cunoaște nici pe tatăl meu, care a avut o cariera exemplară, evidențiată și în misiunile Consliului European, în perioada de preaderare la Uniunea Europeană. Tatăl meu este colonel în rezervă și nu a activat niciodată în cadrul Securității Statului. Este hilar și ridicol să spui că cineva a deținut sau deține arhiva Securității. Afirmațiile domnului Nicușor Constantinescu sunt delațiuni flagrante, care nu au nicio legătură cu realitatea și nicio susținere. Îmi rezerv dreptul de a acționa în instanță, în apărarea dreptului la viață privată al subsemnatului și al familiei mele pentru afirmație mincinoasă și neprobată făcută în emisiunea dumnevoastră,” a transmis fostul șef al ANI, Horia Georgescu, într-un drept la replică transmis realizatoarei emisiunii Culisele Statului Paralel, Anca Alexandrescu.

De interes:  După o zi de funcționare, 10 bicilete distruse – Banat FM

În cadrul interviului acordat pentru Culisele Statului Paralel, Nicușor Constantinescu a afirmat că tatăl lui Horia Georgescu ar fi fost ofițer de Securitate și că în 1987, după revoltele muncitorești de la Brașov, ar fi „luat arhiva Securității și a mutat-o la penitenciarul Codlea, gestionând-o atât până la căderea regimului Ceaușescu cât și după”. 

Atenționat de realizatoarea Anca Alexandrescu asupra faptului că trebuie să dovedească afirmațiile, fostul președinte al CJ Constanța a afirmat că are

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.