Scandal, duminică, la sediul central al companiei ROMPREST, după ce noul președinte al Consiliului de Administrație s-a prezentat la sediu pentru a-și prelua atribuțiile, însă nu a fost lăsat de către așa-zișii bodyguarzi ai vechii conduceri. Așa că noua conducere a pus sigilii pe ușile și mașinile companiei.

Fostul angajat Romprest Bogdan Adimi, cunoscut pentru legături cu lumea interlopă, a rupt sigiliul și a înjurat jurnaliștii.

„Mincinosule, băi nesimțitule, nu mai mințiți! Băi escrocule, băi mincinosule, măi falsificatorilor… Sunteți niște câini care stați noaptea pe aici. Hoți, asta sunteți”, a spus Bogdan Adimi.

Ulterior, a urmat un dialog halucinant cu reporterii Realitatea PLUS:

Jurnalist: Nu vă suparați, îl vedeți pe dânsul cum mi-a pus mâna pe cameră?
Adimi: Mințiți cu nerușinare, mințiți public.
Jurnalist: Vedeți foarte bine că nu suntem lăsați să ne facem meseria și să relatăm ceea ce se întâmplă aici.

De altfel, Bogdan Adimi, dar și prietenul lui, Răzvan Duca-Ghenoiu, se învârt într-un întreg cerc de interlopi, iar sursele Realitatea PLUS au dezvăluit relația lor cu celebrul interlop Ghenosu, adus în țară, anul trecut, după ce a fugit înainte de o percheziție DIICOT.

De interes:  Cel mai vechi pachet de cărţi din lume – Banat FM

Și primarul sectorului 1, Clotilde Armand, a dezvăluit metodele interlope cu care au încercat să o intimideze aceste personaje.

„Am fost urmărită și fotografiată de cei care au impresia că voi fi speriată și că voi plăti bani grei pentru niște servicii nelegale și inexistente. Sunt angajați care au intrat în biroul meu pentru a înregistra ilegal ce spun și au transmis mercenearilor de presă conversația”, a spus Clotilde Armand.

După gravele incidente de la sediul Romprest, polițiștii au deschis dosar de cercetare pentru ultraj și blocarea accesului în instituție și fac verificări pentru stabilirea identității tuturor personajelor care au amenințat jurnalisții. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.