Florin Prunea a dezvăluit duminică seară, la „Realitatea Sportivă”, influența politică a social-democratului Vasile Dîncu în fotbal, „reglând conturile cu toată lumea”, și cum l-a impus pe Răzvan Burleanu în ambele mandate la conducerea Federației Române de Fotbal, în fața lui Gică Popescu, apoi a lui Ionuț Popescu.    

 „Cu siguranță da (Burleanu era dirijat de Vasile Dâncu – n.red.). Nu poți să apari cu un program de candidatură… De unde a avut băiatul ăsta atâția bani… (…) În al doilea mandat se știe. Ionuț Lupescu a fost trădat. De oameni puternici din statul român. Vasile Dâncu, știi cum îl simțeam în campanie (electorală – n.red.)? Aici în ceafă îl simțeam. Peste tot pe unde mergeam toți îmi spuneau. Cu mulți mă ascundema să vorbesc. (…)

Și mai dau un exemplu: actualele alegeri pentru Comitetul Executiv le-a câștigat Vasile Dâncu, pentru locul din Comitetul Executiv. Că am avut alegeri.

La noi în fotbal noi știm”, a declarat Florin Prunea , adăugând că Vasile Dâncu i-a făcut campanie lui Burleanu „400 la sută, și și la primele alegeri”. 

De interes:  Persoanele care vin în România din următoarele ţări vor trebui să intre în carantină 14 zile

„Vasile Dîncu este cel mai influent om din fotbalul românesc”, susține Florin Prunea.

Păi nu l-ați văzut pe dl Dragnea, săracul, când a ieșit la interviu, l-am văzut și la emisiune… Vasile, Vasile, prietenul meu cel mai bun, ce mi-ai făcut”, a relatat Florin Prunea, referindu-se la interviul luat de Anca Alexandrescu lui Liviu Dragnea și difuzat anul trecut de Realitatea PLUS. 

Întrebat dacă Dîncu reglează conturile cu toată lumea, Florin Prunea a răspuns că „le cam reglează, da”.

„Dimineața când începe, are 2-3 sluji pe acolo, care nu fac nimic dar câștigă mii de euro. Doar urmăresc emisiuni și se țin de procese. Procese pe care le plătesc pe banii membrilor afiliați. N-a câștigat niciun proces cu nimeni”, a mai spus Florin Prunea la „Realitatea Sportivă”. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.